[ad_1]
Smartick, mètode d’aprenentatge en línia de matemàtiques i lectura per a nens de 4 a 14 anys, s’ha creat com a única empresa espanyola finalista a la categoria de Matemàtiques (solució matemàtica) en los prestigiosos Premis EdTech Awards 2022 dels Estats Units, el programa de reconeixement de tecnologia educativa més important del món. També premia el treball dels seus fundadors com a líders innovadors en l’educació.
Segons Harvard Business Review, “Smartick aborda un problema socioeconómico important que afecta als nens occidentals, especialment als EE. UU. que es el bajo nivel de matemáticas, muy por detrás de Asia”.
Basat en la més avançada Inteligencia Artificial pròpia, el mètode desenvolupat per Smartick permet conèixer el perfil i la velocitat d’aprenentatge de cada nen i amb ell dissenyar un pla d’estudis individualitzat i personalitzat i amb feedback immediata, a més d’adaptar el contingut en el temps real al seu comportament, ajudant als menors a avançar sempre motivats. Amb una sessió diaria de 15 minuts des d’un ordinador o tauleta, els resultats que s’obtenen son extraordinaris: el 94% dels alumnes incrementa la seva capacitat de càlcul, lògica i resolució de problemes i 8 de cada 10 millora la seva nota a l’assignatura de matemàtiques.
Els premis Premis EdTech es va establir l’any 2010 per reconèixer i premiar els mètodes més innovadors, líders d’empreses i creadors de tendències més excepcionals en tecnologia educativa. L’objectiu final d’aquests galardones passa per distingir a aquelles persones que, mitjançant contribucions sobresalents en la transformació de l’educació a través de la tecnologia, enriqueixen les vides dels estudiants a tot el món.
“Estoy especialmente entusiasmada con Smartick porque refleja todo lo que hemos estado investigando sobre la educación en matemáticas”, segons paraules de Lori Breslow, Doctora i Professora del MIT (Massachusetts Institute of Tecnology).
Creat el 2009, Smartick és un mètode d’aprenentatge en línia basat en evidències científiques que serveix tant per a menors que necessiten refuerzo com per a aquells que busquen ampliar coneixements. Miles de nens de 185 països realitzen un diari més de dos milions d’exercicis.
Aquest reconeixement internacional no és l’únic que ha rebut la companyia fundada per Javier Arroyo y Daniel González de Vega en los últimos años. Així com, el reconeixement «Beca Eisenhower», otorgado pel Congreso de los EE.UU., pel seu treball en l’educació mundial, o en 2020, va rebre el galardón Cinta blava com el “Mejor complement de matemàtiques” de mans de l’associació de famílies homeschoolers més gran del país, The Homeschool Review Crew, entre altres.
[ad_2]