domingo, junio 16, 2024

Masters Experts Academy: Formarse con expertos en profesiones de éxito

Fecha:

[ad_1]

Històricament, Espanya sempre ha estat un dels països de la Unió Europea cuyo paro estructural ha oscil·lat en valors superiors a la media del resto de socis de manera constant. Trobem diferents raons que ajudan a entendre la situació: el pes del sector serveis en España, la possible economía sumergida o la estacionalidad del empleo, entre otras muchas.

Durant els últims anys, sense embargo, la situació ha canviat de manera considerable en determinades àrees de treball. Actualment, la majoria de les empreses es troben inmerses en un escenari que els permeten assentar els seus diferents processos de transformació digital. Un nou context basat en el canal digital per poder continuar oferint productes i serveis 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Posicionant a la formació en màrqueting online en una de les inversions clau per assegurar el ple ocupació.

Formació en Màrqueting Digital: quan reciclar és una necessitat
De acuerdo a diferentes estadísticas llevadas a cabo por medios y expertos del sector, hasta un 70% de los españoles afirman no ser feliços en el seu treball. En la majoria dels casos, aquesta infelicitat té el seu origen en el salari, la motivació o el compromís social. Sense embargo, existeixen molts més ingredients que poden provocar aquesta pèrdua de motivació.

Si se centra en la població més jove, más del 35% de los jóvenes españoles se encuentran frustrados y se sienten inútiles en sus puestos de trabajo. En la majoria dels casos es tracta de joves que compten amb la formació necessària però que, a conseqüència de la falta d’experiència, no poden accedir a llocs de treball d’acord amb les seves expectatives.

En conjunt, s’està davant un escenari en el que el reciclatge professional s’ha convertit en imprescindible per al poder assolir l’oportunitat que necessita en el pla laboral.

El sector amb major creixement
L’àrea de marketing digital reclama cada any a Esaña milles de perfils professionals que compten amb una formació específica, com la que es pot trobar a Acadèmia d’Experts del Màster, un dels espais educatius líders del sector. La razón està en que el màrqueting avança a un ritme tan ràpid que la formació tradicional no té la capacitat d’adaptar-se a tots els fluxos de treball i escenaris que es desenvolupen d’aquest vertient del màrqueting.

A més de contar amb un programa formatiu 100% focalitzat en satisfer la demanda amb la que compta amb el mercat laboral actual, aquest programa d’estudis ofereix un valor afegit a tots els seus alumnes: integrant un dels equips docents amb major experiència i qualitat que es pot trobar a Espanya. Assegurant en tot moment la cobertura de totes les necessitats que requereix un aprenentatge per a l’aterrizaje posterior en el mercat laboral.

Diferents especialitats
Entre les diferents opcions que es poden trobar a les acadèmies com l’esmentada prèviament, destaqueu les següents:

  • Màster en Trafficker Expert: Crear la millor publicitat per a xarxes socials, ara, és més senzill que mai.
  • Màster en Influencer Expert: En un escenari dominat pels influencers en xarxes socials, ¿Imagines formarte professionalment per a ell?
  • Màster en Ecommerce Expert: El comerç electrònic està en auge, és el moment per formarte en ello.
  • Màster en Trading Expert: El trading és un dels negocis que major creixement està experimentant. ¿Imagines viure sense horaris, sense jefes i sense restriccions?

La formació en màrqueting online ha permès a milles de persones d’aquest país trobar un treball acorde a les seves expectatives i inquietuds. Incidint de manera directa en la seva motivació professional, al mateix temps que ajuda a una gran quantitat de professionals per poder accedir a un mercat laboral que requereix perfils més específics. Convertint-se en una de les millors inversions en matèria formativa.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Una oportunidad para quienes deseen tener personas en prácticas profesionales en su empresa

Encontrar talento fresco para una empresa lleva tiempo, especialmente...

Reprogramación Deportiva FicuVIR Pro; rendimiento Instantáneo para jugadores de élite

La reprogramación es un término muy utilizado en la...

ACS Recycling apuesta por la economía circular para reducir el impacto ambiental

Los aparatos electrónicos son indispensables en los hogares, ya...

Pickleball, la nueva afición de los amantes de deportes de raqueta

El mundo de los deportes se ha visto envuelto...