[ad_1]
Gtmhub és una empresa d’origen europeu que ha desenvolupat la plataforma de gestió d’objectius a escala corporativa més innovadora del mercat per adoptar metodologies OKR. Aquestes metodologies revolucionaries de gestió del treball gestionat en Google i Intel i poden transformar totalment una organització, ja que permeten organitzar el dia dels equips i els empleats d’una forma més alineada amb els objectius corporatius, més transparent i més motivador per als treballadors.
Aquesta nova solució està basada en el núvol i és molt fàcil d’implementar a qualsevol empresa, ja que s’integra amb tot tipus d’infraestructures i sistemes (més de 150 aplicacions corporatives, fonts de dades, apps mòbils, eines de col·laboració (Slack, Teams). Gràcies a ella, és possible alinear a tots els departaments i equips, veure amb total transparència cuál està més a prop de complir els objectius, on existeix més proactivitat i col·laboració o com el treball individual de cada empleat recolza l’objectiu global, així com rebre actualitzacions de progrés i orientació sobre quines tareas diàries contribueixen millor a complir els objectius de la companyia.
Un dels beneficis més clars de la implantació d’aquesta nova plataforma és l’agilitat: els equips i les persones s’acostumen a treballar amb objectius propis alineats amb els objectius corporatius i qualsevol canvi s’adopta de forma ràpida, gràcies als cicles àgils de fijació. i revisió del compliment de tots els nivells. Això es mostra en l’adopció massiva d’OKRs en startups i companyies en fase de creixement accelerat.
A més, gràcies a les seves funcionalitats de col·laboració, permet gestionar els comentaris i els resultats de les revisions dels objectius, analitzar en temps real qualsevol equip en qualsevol moment i mostrar en un sistema únic, de forma centralitzada i transparent tota la informació essencial de la empresa: des de l’organigrama, als objectius corporatius, de departaments i d’equips, els resultats financers o les tarees individuals de cada empleat.
En les poques setmanes amb presència al sur d’Europa, Gtmhub ha detectat interès, iniciatives o processos d’adopció de treball per objectius i OKRs al voltant del 70% de les empreses de l’IBEX35.
“Esta metodología no és compleja adoptar en un único departamento o en una pequeña pyme o startup de menos de 25 empleados, pero no ocurre lo mismo cuando se quiere llevar a cabo a toda la organización. El reto con la adopción de OKR es operacionalizar la metodología y la escala”, senyala Iván Menéndez, Vicepresident d’Àrea EMEA Sud i responsable de Gtmhub a Espanya, Portugal i Itàlia. “La nostra plataforma revolucionaria s’elimina precisament tota aquesta complejitat i permetrà a qualsevol empresa posar en marxa de forma sencilla un sistema de gestió d’objectius a escala corporativa, en tota l’organització, basat en metodologies OKR. A més, l’adopció d’aquest tipus de metodologies cobra més importància que mai en el context actual post-pandèmia, on les empreses necessiten ser més eficients mentre s’adapten a una realitat canviant, als nous models de treball híbrids, als nous objectius de creixement. , les diferents operacions d’adquisicions/fusions d’empreses i la constant lluita de les organitzacions per atraer i retener talent”.
Més de 1.500 clients a tot el món
Gtmhub, que té més de 120 milions de dòlars a l’última ronda C de finançament, és la companyia del sector amb major respaldo dels inversors, treballa amb més de 1.500 empreses a tot el món i més de 100.000 professionals utilitzen avui la seva plataforma. . Gràcies al seu origen europeu, regió en la que ha experimentat un creixement superior al 500% en l’últim any, Gtmhub té un coneixement perfecte del mercado español, i té entre els seus clients principals a Adobe, Glovo, Nike, Red Hat, CNN, Societat General, Experian o Tom Tom.
La metodologia OKR
OKR (Objectius and Key Results) és una metodologia revolucionaria de gestió del treball que permet organitzar el dia dels equips i els empleats, fixant uns objectius ambiciosos a curt termini, que es veuen transparents per a tots els departaments, fent un seguiment del seu progrés, creant un sentiment de compromís, col·laborant de manera més eficient, sabent què és realment important de cada tarea i sense vinculació necessària amb la gestió de rendiment ni compensació, no és una eina d’avaluació sinó de transparència, alineament, gestió i col·laboració.
Aquestes metodologies ajuden a més a fixar objectius alineats a tots els nivells de l’organització i ofereixen una visibilitat total no sol dels objectius globals del negoci, sinó també dels de cada departament, equip o individu. A través de diferents quadres de mando, qualsevol persona pot veure’s l’encarregat de revisar-los, quién és més proactiu, quién està més a prop de aconseguir-los o fins i tot quines tarees poden contribuir millor a la seva consecució. I tot ello de la forma menys intrusiva i què més convenga a l’empleat, ja sea a través d’una aplicació mòbil o de les pròpies eines de col·laboració amb les que ja treballa (Slack, Teams, etc).
El mercat d’OKRs té unes grans expectatives de creixement i els analistes informen d’un creixement del 900% en el nombre de consultes, iniciatives i projectes sobre elles que reben els seus clients. Segons els analistes, suposa un mercat potencial que pot assolir els 80.000 milions de dòlars.
[ad_2]