sábado, septiembre 28, 2024

El Talento 3.0 de la ´GIG economy´ crece en España un 100% con la HR Tech Outvise

Fecha:

[ad_1]

El mercado español del mejor talento es dispara, Outvise, la HR Tech española, present ya en 40 países, está siendo testigo de la rápida adaptación que están experimentando -desde principios de año- les empresas españolas ante la (R)-evolución del mejor Talento 3.0 de la ´GIG economy´. Y és que amb un model únic a Espanya, lidera el mercat amb un creixement en la seva facturació del 100% durant el primer trimestre.

Ja el 2021 aquest model innovador es va registrar un creixement al nostre país de prop del 60% a través d’aquesta HR Tech espanyola, que a nivell global obtuvo més de 6 milions d’euros de volum de negoci, és a dir, un 20% més que el 2020. .

A través d’un ´Marketplace de Talento Único´ permet accedir al millor talent tecnològic global en 48h, temps record. La seva plataforma SaaS disposa de cerca de 35.000 professionals qualificats i certificats que donen servei a projectes concrets de multinacionals, medianas empreses i startups escalables on una companyia ´se la juega´ i que requereixen una gran experiència.

Tras años a la cola de Europa, las empresas españolas se han subido al tren de la (R)-evolución del Talento 3.0, un modelo, solo accesible a España a través de la HR Tech española Outvise. Aquest ´Marketplace de Talento´ és de gran precisió fent el ´match mágico´. Aconsegueix un algoritmo propi, avaluant més de 700 habilitats, antiguitat, experiència anterior, disponibilitat per al projecte i pressupost.

Ja he donat suport en projectes d’alt valor en més de 500 projectes amb els millors especialistes. A la seva vegada, permet agilitzar els processos i reduir els costos fins a un 60% en captació i contractació.

Espanya; Competència feroz per el Talento 3.0
Cada vegada hi ha menys talent tecnològic disponible. Y es que en España, esta competencia se ha disparado, según Barcelona Tech City cerca del 30% de las vacantes tecnológicas en 2021 no se pudieron cubrir. En els últims mesos la fitxa professional TIC s’ha convertit en un autèntic trencaclosques per al model tradicional de contractació. La demanda de les companyies pel talent tecnològic creix a un ritme molt superior a la capacitat de generar o importar l’estranger a aquests professionals en plantilla.

La batalla pel talent 3.0 s’ha convertit en una de les majors preocupacions, sinó la major, de tot tipus d’empreses, tant petites com grans i de sectors tant tecnològics com tradicionals. El fenomen s’ha vist acentuat a l’origen de la pandèmia, que ha accelerat les necessitats digitals de tots els sectors de l’economia per poder competir en igualtat. Aquest és un dels aspectes que ha permès a Outvise augmentar en un 50% la seva cartera de clients amb companyies de tots els tamanys i sectors d’activitat al mercat espanyol.

Els dos aspectes clau del creixement a Espanya d’aquest model son, per un lado, la dificultad i per un altre, la competència feroz que existeix per accedir al millor talent tecnològic. Ante aquesta situació, companyies com Capgemini i startups com la espanyola Colvin, la plataforma de venta de flores online que en 2021 ha levantado €45M o eMagister el portal líder en formació a Espanya i Llatinoamèrica, ja utilitzen els serveis d’aquesta plataforma SaaS. Un altre exemple son les companyies punteres en tecnologia com Telefónica que també se han subido al tren per poder accedir a aquest tipus de talent 3.0

Segons Eusebi Llensa, cofundador i CEO d’Outvise; “acceder al talento és determinant per a la innovació, la disrupció i per créixer a la velocitat a la tecnologia que està fent, aquí on estem jugant un paper importantíssim en el creixement de moltes empreses” i añadeu: “la empresa espanyola se ha donat compte que només obrir-se al fenomen de la ´GIG economy´, ja imperant a Europa, pot accedir als millors experts per poder desenvolupar projectes punters amb els que competir en igualtat en el mercat global”.

Fortaleza Internacional
Creada a Barcelona per 3 emprenedors espanyols amb gran experiència internacional -que des de 2018 opera a través de la seva plataforma SaaS- ha aconseguit duplicar els mercats en els que opera, passant de 20 a 40 països des de 2019. I has previst seguir creciendo tant en el mercat nacional com internacional.

A este respecte, Alex Collart cofundador i CCO de Outvise indica; “este 2022 tenim previst superar els 10 milions d’euros de volum de negoci, el que suposaria un creixement de més del 70% a nivell global en els mercats d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica” i afegiu: “l’evolució de la nostra plataforma SaaS nos permet prendre el pols al mercat i adelantarnos a les necessitats de les companyies”.

Amb Alemanya i Regne Unit al cap, Europa és un dels principals mercats de la HR Tech española. Países en els que el model híbrid de contractació d’experts autònoms qualificats i certificats està en auge des de fa anys per tractar-se de mercats madurs en el ´talento bajo demanda´. Encara que el focus actual és present a EMEA a Llatinoamèrica, la companyia espanyola aspira a una presència forta als 5 continents.

Gràcies a aquest model les empreses espanyoles poden ser més competitives en el mercat a l’accés -en temps récord- al millor talent tecnològic nacional i global de 140 països amb una amplísima red de professionals certificats i qualificats.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...