[ad_1]
La cadena de restauració Brasayleña, especialitzada des de fa més de 10 anys en la gestió de restaurants a l’estil rodís, continua la seva política de RSC incrementant els acords amb diverses entitats per facilitar l’accés al mercat laboral de persones amb dificultats especials.
Amb aquest objectiu la companyia ha firmat recentment un conveni amb la Fundació Síndrome Down de Catalunya (FDS), “Gracias a la que ya se han realizado la primera inserción laboral, y la compañía espera incrementar esta cifra en breve” ha afirmat Javier Vilarroig, responsable de màrqueting de la companyia. Aquests nous empleats es suman així a les quatre incorporacions realitzades en virtut d’un acord amb Fundació Ranstad, amb el qual es finalitza la contractació de professionals amb algun tipus de discapacitat.
A lo largo del verano, Brasayleña ha firmat també un acord amb l’Associació Nord Jove, amb qui ja ha començat les contractacions per incorporar a les plantilles de qualsevol dels 24 restaurants de la cadena, i amb la delegació de Vigo de l’Associació Acció Laboral, que es troba en aquests moments en ple procés de selecció per al nou restaurant que la companyia inaugurarà pròximament al Centre Comercial Vial d’aquesta ciutat.
A més, al llarg d’aquest estiu diversos estudiants de dos Centres d’Educació per a Persones Adultes (CEPAS) de Madrid, Pan Bendito i Cid Campeador, van realitzar les seves pràctiques laborals en diversos llocs de Brasayleña, tant en les posicions d’atenció en sala com a les cocines.
“La inserció de professionals amb dificultats especials o en risc d’exclusió social és el principal projecte de RSC de Brasayleña, una qüestió per la que l’empresa ja va ser galardonada el 2013 amb el Premio Incorpora de La Caixa, en aquest cas per la incorporació -y formació- de treballadors amb caràcter de refugiats, a través de la Fundació Merced-Migracions ”ha afegit Vilarroig.
Amb cada nou restaurant inaugurat, Brasayleña incorpora un mitjà de 20 nous empleats, del que entre un 5% i un 10% provinent d’algú d’aquests acords.
En l’actualitat, Brasayleña compte amb 24 restaurants, i prevé concloure l’exercici 2021 amb 27 restaurants operatius -16 d’ells a Madrid-; 23 d’ells mateixos i altres quatre operant en règim de franquícia, els situats a La Corunya, Pontevedra, Múrcia i Sevilla. En conjunt, la companyia compte amb una plantilla cercana als 600 empleats, amb un equip en el seu centrar cada vegada més en les noves tecnologies, i prevé concloure l’exercici 2021 assolint les xifres previes al març de 2020.
Més informació sobre Brasayleña
Brasayleña és l’única cadena de rodicis a l’estil brasiler d’Espanya i la primera d’Europa. La companyia ofereix en els seus locals més de 10 tipus de carnes diferents, amb corts molt demandats pels clients i un relativament difícils de trobar, com la mamiña, la picanha o l’entrenya (perfecta per asar a la brasa) o la piña asada amb canela. A més, el client pot repetir totes les vegades que desee i tot ello a un preu únic.
El origen de la companyia especialitzada en carnes asadas, i fundada el 2008 per l’empresari Pedro López, prové d’una experiència de més de 50 anys al mercat de la indústria càrnica. Des de la seva fundació el 2008, ha invertit en els seus restaurants més de 20 M € i és propietària del 80% dels restaurants que operen sota la seva marca.
[ad_2]