domingo, septiembre 29, 2024

La salud mental apoyada por referentes de diferentes sectores en un evento exclusivo en Barcelona

Fecha:

[ad_1]

La exitosa psicòloga d’alts ejecutius i deportistes d’élite, María Gilabert, celebrarà un esdeveniment exclusiu per a recolzar la prevenció i la promoció de la Salut Mental al que acudiran referents importants de diferents sectors per recolzar aquesta causa.

Aquest viernes, 22 d’abril, a les 19h se celebrarà la presentació del llibre “Sin Identidad” escrit per la psicòloga, coach i conferenciante internacional María Gilabert. María Gilabert va fundar l’empresa BeValue, actualment amb sedes a Miami i Barcelona, ​​i acumula més de 15 anys d’experiència treballant la ment amb importants directius d’empreses com Microsoft, Deloitte o Hesperia i deportistes d’élite com la nadadora, 4 vegades Olímpica, Erika Villaécija.

«SIN IDENTIDAD», Cuerpo Presente, Mente Ausente, és una novel·la autobiogràfica sobre la Salut Mental apropant al lector, directa o indirectament, a comprendre-se a sí mateix. L’objectiu d’aquest llibre contribueix a desestigmatitzar les malalties mentals a través de les històries amb les que el lector s’identificarà i aproparà al món de la psicologia, la neurociència i el desenvolupament personal.

“España afronta el seu màxim històric en índex de suïcidis i trastorns mentals, duplicant números en depressió, ansietat i estrés en els últims dos anys.” “El índice de suicidios s’ha duplicat, i actualment son la primera causa de mort no natural”. “Más del 15% de los españoles afirma haber pensado en el suicidio durante el último año.”

El número de depressions, trastorns d’ansietat i altres malalties mentals no per créixer i sense embargo, a pesar de ser un tema tan comú, segueix sent tabú per a molts. És urgent i prioritari recolzar aquesta causa. Diverses persones referents de diferents sectors fan eco d’ell i acudiran a aquest esdeveniment especial com a mostra de suport a la Salut Mental.

La presentació serà diferent al que hagis vist fins ara. L’originalitat cobrarà forma i tindrà lloc a Barcelona, ​​​​en Frizzantun espai de moda, acogedor i especial en el corazón de Barcelona (Gran Vía de les Corts Catalanes, 692),​​un puro oasis del bienestar que enamora a tots els ciudadanos i visitantes de Barcelona.

S’ha confirmat l’assistència de persones reconegudes i exitoses en diferents àmbits (tecnologia, inversió, emprendimiento, retail, deporte, sostenibilidad…) que recolzen la importància del cuidado de la Salut Mental, com per exemple:

  • Victoria Gago: Emprenedora de referència de la Convenció Europea de Blockchain i la European Tech School.
  • Daniel Salmerón: Cofundador de la Convenció Europea de Blockchain i la European Tech School, junt a Victoria.
  • Ernest Dift: Youtuber i fundador de The Fitness Boy i Libertad Cripto.
  • Roger Esteller: Ex jugador de Baloncesto del Barça de la Liga ACB, «El tigre de Sants».
  • Erika Villaécija: Nadadora d’élite que ha participat en 4 Juegos Olímpicos.
  • Oscar Pitarch: Director Comercial a PortAventura World i escriptor del llibre “Soy un TDAH?”.
  • Socio de Deloitte, de l’àrea d’estratègia en Turisme.
  • Miguel Castañeda: Fundador de Sustainability WorldWide Center 2050, entre altres projectes i escoles sobre sostenibilitat de nivell internacional.
  • Jorge Mas: Vicepresident de la Boquería de Barcelona i tot un referent en el sector de Retail.

Altres referents importants, com Didac Lee, ex directivo del Barça i important inversor, o Victor Giné, fundador del fondo d’inversió Oryon Universal, recolzaran també l’esdeveniment a la distància, ja que han treballat a prop de la psicòloga i l’escriptora María Gilabert. i son conscients de la importància de l’impacte de la ment en el rendiment i bé estar.

Tots ells estaran recolzant aquest treball important: la desestigmatització de les malalties mentals i la importància de la prevenció i l’actuació sobre tots els temes relacionats amb les persones.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...