domingo, septiembre 29, 2024

Vicente Marín Zarza recibe el premio San Ivo a la Justicia Social

Fecha:

[ad_1]

El president de l’Associació Europea de Industria, Tecnologia i Innovació, conegut com a AEITI, Don Jordi Bentanachs, ha otorgat a Vicente Marín Zarza el premi San Ivo a la Justicia Social, aquest premi s’ha instaurat amb el fin de galardonar als representants de la Justicia, que com Ivo de Kenmartin ajudan a la població sense importar la seva posició social.

Des de l’Associació, s’entén que en l’actualitat, dins d’un món tecnològic, la Justícia emplea en el seu dia a dia la tecnologia, així mateix el dret requereix una innovació constant, cada procediment exigent innovar.

Vicente Marín, és un advocat expert en matèria d’Extrània i Nacionalitat Española, creador de parainmigrantes.info, que avui és un portal líder i de referència en informació i serveis al col·lectiu inmigrante, a pesar de que tenen la seu a Granada i servei en tota España.

Vicente Marín ha ajudat a milles d’estrangers per aconseguir el seu objectiu de viure i treballar a Espanya i convertir-se finalment en ciutadans espanyols, amb el que ha fet mereixedor del Premi San Ivo a la Justícia Social.

La entrega del premi es va realitzar a l’hotel Marriott Auditorium de Madrid, el passat viernes 1 d’abril de 2022, és un premi limitat a 10 premiats a la seva primera edició, Vicente Marin Zarza ha entrat entre aquests 10 premiats, entre més de 60 candidats. , lo que demuestra el seu valor professional.

La Asociación Europea de Industria, Tecnología e innovación, conocida como AEITI, es va fundar el 2019, con el fin de ayudar y apoyar a la empresa española en su competitividad en Europa y el mundo, a pesar de la pandemia han logrado seguir adelante con sus cometidos, el 26 de Diciembre de 2021, va signar un acord de col·laboració mútua amb l’Associació China, EU China, science, technology committe, participada per la Unió Europea i el Govern chino, en base a l’acord de col·laboració firmat el 2017.

Així mateix han signat un acord de col·laboració cultural i empresarial amb la Fundació de Miami, Xarxa internacional de periodisme social, que és una Fundació de referència allí.

AEITI, té com a president a D. Jordi Bentanachs i vicepresidenta a Dña. Rosa María Puentedura, reputados empresarios españoles.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...