domingo, septiembre 29, 2024

La AEDEEC celebra la II edición del Premio Europeo de Calidad Empresarial

Fecha:

[ad_1]

El emblemàtic Hotel Westin Palace de Madrid se engalana una vez más per acoger un esdeveniment exclusiu organitzat per la Associació Europea d’Economia i Competitivitat. Escenari perfecte que acoge la II Edició dels Premis Europeus a la Calitat Empresarial.

La velada dio comienzo amb la llegada de los premiados al hall de l’Hotel Westin Palace. Los galardonados van ser rebuts per l’organització de la AEDEEC i obsequiats amb un exquisit còctel de bienvenida. Els convidats van tenir l’oportunitat de conèixer i realitzar networking. Tras el pas ineludible pel photocall i les fotografies corresponents, els protagonistes realitzaran una entrevista breu per després ser conduïts al deslumbrant. Saló Neptunodonde va començar l’acte de entrega de la II Edición de los Premios Europeos a la Calidad Empresarial.

Amb uns presentadors d’excepció –Ana García Lozano i Santi Acosta-, quienes van obrir la velada invitant a l’escenari al President de la Asociación Europea de Economía y Competitividad, D. José Luis Barceló, que per motius personals no pudo acudir a la entrega dels premis però va deixar unas paraules als galardonats.

De esta forma, la velada començava amb Dña. Rebeca Díez Martínez, la primera Wedding Planner millor reconocida d’Espanya i la primera d’Europa en ser galardonada amb el Premi Europeo a la Calitat Empresarial.

El següent premi ho va rebre D. Rodolfo de Porras de Abreu, CEO de Psicoabreu, una empresa d’atenció psicològica referent a nivell nacional. Elegit un dels millors Centres de Salut Mental a Espanya.

Sube a l’escenari D. Juan Luís Yagüe, CEO del Grupo de Colegios Casvireferentes de una educación internacional y global, de Calidad e Innovadora, reconocidos entre los mejores colegios de España.

El següent galardonado es D. Pedro Segura Cerezo, fundador de Grupo Segura Ruiz en 1955, empresa dedicada al desestany de la fulla i contribueix d’una manera sostenible al desenvolupament de l’Economia Circular d’aquest sector.

El següent premi va ser per a D. Eduardo García, de Montessori International School Conde Orgaz, una institució que va néixer l’any 1970 per democratitzar l’educació d’alta qualitat a través d’un programa d’accés universal.

El següent galardonado es D. Asdrúbal Nadal Rivas, de Cakemapping.pro, un artista audiovisual Español, nacido a Caracas, amb 25 anys d’experiència en video mapping, hologrames, desenvolupament d’aplicacions mòbils i WebApp.

D. Atanasio Guerrero, de Explotaciones Agrícolas Hermanos Guerrero Gemez SL fou el següent galardonado. Una empresa familiar a la qual li agrada molt el que fa i mima al màxim el seu producte, els seus proveïdors, els seus clients i per sobre de tot el seu equip.

Cierra la velada Dña. Begoña Castro García, de Love at Quaranta, empresa que ajuda a les parelles oferint un servei exclusiu i arribant a ser una exitosa empresa dins dels serveis d’atenció al client.

Tras la solemne Entrega de la II Edición de los Premios Europeos de Calidad Empresarial, els premiats i els seus acompanyants gaudiron d’una exquisita cena de gala.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...