domingo, septiembre 29, 2024

El empresario dominicano Jairo González fortalece las relaciones empresariales internacionales

Fecha:

[ad_1]

El miércoles 23 de marzo de 2022, el MA Jairo GonzálezCEO de Harvest Trading Captuvo el honor de ser un convidat especial per part del Sr Yossi Abadi, cónsul honorario de El Salvador en Israel en el Cóctel Lazos de Amistad entre Israel y El Salvador, un esdeveniment que es va celebrar a l’Hotel Sheraton Presidente. L’esdeveniment es va organitzar amb l’objectiu de reforçar les relacions d’amistad i l’intercanvi comercial entre les dues nacions.

Jairo González va viatjar des de la República Dominicana a la ciutat de San Salvador per formar part d’aquesta distinció cerimonia, on va presentar el nombrament del Sr. Yossi Abadi com a cònsol honorari d’El Salvador a Israel, que figura a la llista de la revista Forbes com «El israelí més reconocido en Centroamérica» ​​y «Uno de los líderes de opinión de Latinoamérica por su visión social».

Gonzálezseguint amb el pla de desenvolupament educatiu per a les tecnologies blockchain amb la col·laboració i participació de la Fundació Jerusalem, que presideix la Dra. Laura Venturava aprovar aquest espai per expressar el progrés i els projectes que desitgen seguir desenvolupant-se per al camp de les noves tecnologies financeres (Fintech) s’expandeix fins a arribar a emprenedors, funcionaris i altres convidats especials locals i internacionals.

Alguns dels convidats especials van ser el Félix Augusto Antonio Ulloaactual vicepresidente del Gobierno de la República de El Salvador, el Sr. Carlos Marroquíndirector de Reconstrucción del Tejido Social, la Sra. Claudia de Larín, secretaria d’Innovació de la Presidència de la República d’El Salvador, el Sr. Ricardo Cantú Garzaembajador de Mèxic a El Salvador, Janet Gonzálezalcaldesa de Tepecoyo, y el Sr. José Safie, Diputat del Departament de Santa Ana.

També es va contó amb la presència de Changpeng Zhao, CEO de Binance. Binance és una de les cases de canvi de criptoactivos més populars del món, i la seva criptomoneda, el BNB, és una de les més cotitzades al mercat, després del bitcóin, ethereum i tether.

Aquest esdeveniment és una expressió d’amistad dels dos grans pobles i del seu desig de solidaritat, acostament, intercanvi cultural i econòmic, de visions i tradicions.

«En menys de tres anys, El Salvador ha experimentat una de les transformacions més històriques que hem presenciat en les últimes dècades. El Salvador ha passat de ser un dels països més violents del món a ser un ple d’oportunitats. Ha passat de ser. un país de miedo a ser un país de esperanza», va expressar Yossi Abadi.

«Al ser el primer país que reconeix el bitcóin com a moneda de curs legal, El Salvador no només va fer història, no només va trencar esquemes, sinó que també va convertir el seu territori en un imán per a inversors d’alt calibre», va afegir.

Conscients de las necesidades y dificultades que presentaba la nación salvadoreña, dando paso al desarrollo de nuevas tecnologías ya la expansión para los grandes emprenedores y inversores internacionales, Israel y El Salvador poden generar una alianza extraordinària, una alianza entre la nació dels bitcoins i la nació de la startup.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...