domingo, septiembre 29, 2024

4 consejos para escoger una Actividad de Team Building según Monkey Donkey

Fecha:

[ad_1]

Com explica Amy Edmondson, experta en relacions laborals, no sempre és possible treballar en equips estables. És dir, amb persones amb les que es comparten unes rutines i horaris. A vegades, hi ha que col·laborar amb equips que ni siquiera estan al mateix país o que no tenen les mateixes especialitats. Com a resultat d’això, en moltes empreses surgen el que se’n coneix com els choques de cultures professionals. Quan se tenen que relacionar treballadors que per la seva formació i especialització tenen diferents valors i idees, i desenvolupen diverses formes de plantar les coses o trobar solucions. A raíz d’est començan a produir els desacuerdos i es crea un clima de treball insostenible.

¿Com es pot solucionar aquest tipus de problemes? Realitzant activitats de FER EQUIP per fortalecer a l’equip i que aprenguin a treballar junts acceptant les seves diferències i els seus diversos talents.

Per orientar als departaments de Recursos Humans sobre el qual és l’activitat de team building ideal per cohesionar un equip destacant els següents aspectes:

Una activitat presencial o un team building en línia: Això depèn d’alguns factors com si a l’empresa es teletreballa o si els treballadors es troben situats a diferents ciutats o països. Si és així, el millor és realitzar activitats d’empresa en línia que permeten als participants reunir-se per connectar-se. Moltes empreses programen reunions informals en línia un o dos dies a la setmana, o, si voleu aconseguir resultats més profunds, contractar escapes sales en línia amb dinàmiques participatives. En Mico Ruc hi ha opcions d’escapes rooms en línia o concursos que garanten una implicació activa de tots els participants i proposin retos en els que poden brillar tots els treballadors gràcies a la seva gran varietat de proves (de lógica, de búsqueda, creativas, etc.).

Per un altre lado, si l’empresa vol organitzar-se amb determinats departaments o amb els treballadors d’una de les seves sedes és recomanable una activitat presencial en la que els participants es veuen cara a cara en un ambient extern a l’oficina. Algunes empreses multinacionals també organitzen jornades que inclouen conferències o reunions d’equip per presentar la forma física als treballadors.

La durada suficient per poder connectar: És important realitzar una activitat de team building que sea completa i que deje temps als participants per tal de conèixer millor. Si es realitzen dinàmiques de menys d’una hora difícilment aconseguirà un refuerzo de la comunicació o ni si volia començar a surgir aquest esperit de treball en equip per un objectiu comú. Basat en el que comenta Monkey Donkey, empresa especialitzada en Team Building, a la primera hora dels mitjans de l’activitat els participants rompen el camí, quan els surgen les possibles dudes i van a poc a poc entenent com és la dinàmica. Sense embargo, després d’aquesta hora els participants estan sumergits dins del tram i llavors desenvolupan la seva implicació amb l’equip. Ven que els seus objectius es van complir i que són capaços d’aconseguir el meta jugant en equip. Per això Monkey Donkey aconseja una durada d’1h30min a 2h.

Un retoc apto per a tots. A l’hora de triar una activitat team building és important tenir en compte les característiques del grup. Podeu triar opcions com una activitat esportiva mar un risc si no tots els treballadors estan en forma o son d’edats molt diferents. Lo millor és escoger un reto amb el que tot l’equip se sent còmode. En aquest cas es recomana activitats com les experiències gastronòmiques que mai passen de moda (les catas o els cursos de cuina son exemples d’ell), la realització d’una obra d’art com a grafiti o una gimnasia urbana. En el cas de Monkey Donkey s’especialitza en gimcanes per les zones més emblemàtiques de Madrid en les que els participants tenen que lluitar per un objectiu comú: recuperar un bocet robat, ser els millors espies, poder presentar un programa de viatges o fins i tot resoldre un misteriós paranormal. Tot això amb proves increïbles on la participació i integració de tots els membres de l’equip està garantida.

Una activitat sorprenent que saque als participants de la seva zona de confort: Si les empreses suelen realitzar activitats de team building pot que en algun moment els treballadors s’aburran o tinguin la sensació de fer sempre el mateix tipus d’activitats. Per això, és necessari saber escoger una activitat capaç de sorprendre als participants. Podeu fer gimcanes, concursos o escapes rooms, però segur que no heu provat un cluedo en vivo. Aquest tipus de jocs i un paper protagonista als participants haciendo que ellos mismos deciden cómo evoluciona la historia o cómo acaba. En los CLUEDOS EN VIVO de Monkey Donkey es reunen tots els jugadors en un espai, que pot ser l’oficina del client o el local de Avenida de Filipnas, 4, i cada un rep un personatge (una fitxa i uns objectius). Tots els jugadors ocultan secrets oscuros o tenen interessos personals que només aconseguiran si es troben aliats entre el resto dels participants. Y, per supuesto, no pot faltar un asesino que tindrà que intentar que no ho descubren en cap moment. Una experiència inmersiva plena de misterios que encantarà a tots els participants i que són molt beneficiosos per a les empreses que busquen millorar la comunicació, desenvolupar la capacitat estratègica dels treballadors o descobrir nous talents a l’equip.

Teniendo en compte aquests consells a l’hora d’escollir una activitat de team building sense duda, aconseguiran els resultats desitjats a l’equip de treball.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...