domingo, septiembre 29, 2024

Fichaje en las altas esferas de la bolsa, Santiago Santos Godoy ficha por Eurinvest

Fecha:

[ad_1]

Santiago Santos trader nacido en León i afincat a Marbella és una de les figures més importants del sector de la borsa, llicenciat en econòmiques l’any 2000 per la universitat Pontificia de Comillas i amb un executive mba a l’IEB on actualment imparte charlas i conferències. va començar la seva andadura professional a l’àrea de lloguer variable de Morgan Stanley, on va treballar durant més de 15 anys sent un dels seus comerciants més destacats.

Actualment acaba de fitxar per l’àrea de trading d’Eurinvest, on oferirà als seus clients la possibilitat de subscriure’s a la seva operativa. Santiago Santos creu fermament en la democratització del trading, és dir que poder contar amb veritables professionals del sector no ha d’estar a l’abast d’uns pocs, sinó que qualsevol persona pugui operar junt amb ell i el seu equip.

Santiago ofereix un servei de prova on els clients poden veure de primera mà com treballar i provar de forma gratuïta sense cost, per demanar més informació contactar amb Santiago i el seu equip a través del seu correu electrònic [email protected]

A més Santiago està donant una sessió de mentoría gratuïta per a totes aquelles persones que li escrivien a [email protected]on el mateix llama personalment i ofereix les claus i les millors operacions del mercat per a que qualsevol persona pugui beneficiar-se dels seus coneixements.

Santiago és conegut per ser un dels traders més rentables i constants a la seva operativa al panorama nacional, la seva filosofia està sumant poc a poc, i té una rendibilitat mitjans del 3% mensual el que es troba com un dels millors comerciants del sector.

La seva operativa es basa en diversificar amb diferents actius, per ell junt al seu equip opera forex índexs i el trading en matèries primeres ocupa un lloc molt important en la seva operativa.

Santiago Santos, a més, compta amb una operativa especial per als seus clients de banca privada basada en accions americanes.

El seu mètode de contacte és a través del seu correu electrònic santiagosantosurinvestcapital.com

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...