sábado, septiembre 28, 2024

Suministros Tomás Beltrán: «Las herramientas antichispa son fundamentales en los trabajos con riesgo de ignición»

Fecha:

[ad_1]

En els treballs cuyas zones son classificades com “riesgo d’explosió” no deixa de ser necessari l’ús d’eines manuals, sense embargo, han d’estar fabricades de forma diferent, de tal manera que no resulten un risc. És molt probable que, si s’utilitzen eines manuals normals i no especialitzades en un treball d’encesa, la fricció provoca xispas i provoca un incendi.

Si a això se añade l’ocupació de gasos combustibles libres, la xispa pot ser encara major i es pot desatar una explosió. És per aquest motiu, que, en les empreses petroquímicas, en les plantes de municions, empreses elèctriques o almacenes de combustible o material inflamable, per exemple, fa servir eines antichispa.

Per a moltes persones aquestes eines segueixen sent tot un misteri i la majoria desconeixen com funcionen aquestes eines o de què estan hechas. Sense embargo, una empresa de subministraments industrials amb una llarga experiència en el sector explica de què estan elaborades aquestes eines i perquè resulten un mètode molt segur de treballar en llocs amb risc d’encesa.

“Els materials més utilitzats a l’hora de fabricar les eines antichispa son metalls com el bronze i el ferro. El més habitual és l’ús del bronze, ja que és el material més econòmic. Sense embargo, encara que el cobre tingui un cost un poc més alt, és el més adequat per a aquestes eines, el lloc que disposa de més durada, el que significa que tindrà una vida útil més llarga” explica Suministros Tomás Beltrán.

Un punt important que també destaca Suministros Tomás Beltrán és que aquestes eines, al ser fabricades d’un material diferent a l’acer, es desgastaran un poc més ràpid, el que significa una vida útil més curta. Sense embargo, les eines antichispas de Suministros Tomás Beltrán estan fabricades amb cura, amb materials de qualitat i disposen d’unes propietats especials, que impedeixen que es corroeixin de forma tan ràpida.

Una altra gran avantatge és que les eines antichispa de Suministros Tomás Beltrán es ven a un preu del més econòmic, el que no hauria de resultar un problema per a les empreses. En conclusió, és fonamental que les empreses prenen totes les mesures de seguretat necessàries i utilicen aquestes eines en els entorns laborals agressius, en els que hi ha una atmósfera explosiva.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...