sábado, septiembre 28, 2024

Formación Universitaria galardonada como una de las mejores instituciones de formación no presencial

Fecha:

[ad_1]

La institución académica Formación Universitària ha estat reconeguda amb el premi Excelencia Educativa 2022, com a millor centre de formació en ensenyances tècnics professionals, millor professorat d’ensenyances tècnics professionals, millor trajectòria i millor àrea de direcció. Un galardón que li otorga l’organització solidària Gala Acció Social en col·laboració amb l’Associació Espanyola d’Escules de Negocis i que reconeix el valor d’una de les institucions pioneres a Espanya en l’àmbit de la formació no presencial.

En un acte celebrat al Palau d’Exposicions i Congressos “La Nave” a la capital madrilenya, les organitzacions otorgantes del premi han destacat una Formació Universitària pel seu posicionament com a Institució acadèmica líder en el sector de l’ensenyament no presencial, fent hincapié en la sòlida trajectòria de 20 anys en el sector, que ha dut a terme una empresa pionera en el que es refereix a l’aprenentatge i la formació en línia.

El reconocimiento reconocido por el CEO de Formación Universitaria, Ignacio Campoy, significa en palabras del directivo “un aval a muchos años de esfuerzo y dedicación, pero sobre todo, al orgullo de contar con un excelente equipo de más de 200 profesionales y expertos académicos, que també va apostar per un model formatiu que fa dues dècades estava en els seus albors”. Amb l’agradecimiento de Campoy a lo que llama “la familia de Formación Universitaria” s’ha refiat a la transformació que ha experimentat l’aprenentatge amb les infinites possibilitats que s’obren al convertir l’alumne en l’eje del seu desenvolupament.

Junt als professionals, el directiu també s’ha refiat a partners i stakeholders, a la qual es va qualificar com a “excelents companys de camino” i els va reconèixer el seu paper rellevant i necessari en aquesta trajectòria d’èxits.

Amb més de 140.000 alumnes formats en les seves aules virtuals i una programació formativa que superen els 600 cursos, aquesta institució acadèmica ha complert recentment el 20 aniversari.

Una trajectòria de 20 anys
Quan en 2001, fa 20 anys, es va fundar Formación Universitaria, aquesta institució va ser pionera en la formació no presencial, amb una visió avançada i innovadora en les metodologies formatives cimentades en les noves tecnologies. Siempre atenent a les demandes del mercat, però amb un enfocament anticipat també, la institució acadèmica centra ara una de les seves línies estratègiques en la Formació Professional, així com en l’impuls a l’àmbit universitari. Sí que si algo caracteritza a Formació Universitària és la seva política de col·laboració. No en vano, la institució va a llançar programes formatius de màsters universitaris en les àrees d’empreses, psicologia, educació i mediació, mentre aborda altres possibles. Esta cultura de alianzas con universidades de reconocido prestigio es una de sus señas de identidad. Fue una de les primeres institucions acadèmiques en cerrar una alianza amb la Universitat de Nebrija i, fruit d’aquesta relació prospera, ara ja està treballant en l’ampliació de l’autorització d’altres 30 programes formatius, 10 d’ells ja autoritzats i acreditats en sectors com a logística, màrqueting o recursos humans.

En el que es refereix a la Formació professional, també estan ja avançant amb una institució per matricular a alumnes a la FP oficial.

Formación Universitària aborda aquest 2022 amb un procés ambicioso d’internacionalització, mitjançant una política prolífica d’aliances amb diferents universitats i centres acadèmics de tot el món. L’últim acord és el firmat al desembre amb la Universidad Internacional E-Campus d’Itàlia per impartir màsters oficials. Més allá d’Europa, l’objectiu prioritari és entrar a Llatinoamèrica, especialment a Mèxic, Colòmbia i Perú, si bé no descartan l’aventura norteamericana donat el pes significatiu de la comunitat hispanohablante.

Una empresa compromesa amb la societat
Una de les patas que sustenta el propòsit d’aquesta institució acadèmica és la seva política de compromís social, labor que duu a terme amb iniciatives formatives que promouen l’avanç i el desenvolupament de la formació i la capacitat per a diferents col·lectius, com és el cas de la plataforma Mujeres Valientes, Proyecto Hombre Sevilla, el col·lectiu RedMadre i el Centre per a Personas sense Hogar Miguel de Mañara. , entre altres. En tots aquests casos, els seus usuaris i usuaris es beneficien actualment d’un programa de beques completes de formació en els seus diferents programes acadèmics.

Igualment, destaca la alianza amb Aprenentatge de Linkedin per formar gratuïtament a més de 5.000 alumnes desempleats, o el suport a l’ocupació juvenil a través del seu programa amb l’Associació Espanyola de Directius, així com diferents programes de beques dirigides a col·lectius vulnerables a través d’ajuntaments i altres institucions locals.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...