jueves, septiembre 19, 2024

Autónomos Pymes Asesoría Online SLP: Crear una empresa en 24h en España es posible

Fecha:

[ad_1]

Crear una societat limitada en 24 hores és possible de manera telemàtica
Així ho va indicar Yolanda Domínguez, Socia Directora Comercial d’Autónomos Pymes Asesoría Online SLP, en la entrevista concedida a l’emissora de Radio TeleTaxi Valencia el passat dia 14 de març.

Hablando de la creació d’empreses en línia, a la pregunta de si va tardar molt de temps en crear la resposta va ser clara i precisa: “El procés de la creació de les seves empreses és molt ràpid. Existen casos en els que en només 24 hores s’ha tingut la seva empresa constituïda”.

A més, per crear l’empresa no és necessari aportar capital social en efectiu ni disposar d’un compte de banc de l’empresa en constitució.

El millor aval professional per a la creació d’una empresa
Per altra part, en dicha entrevista es posa en valor la gran experiència d’Autónomos Pymes Asesoría Online SLP en la creació d’empreses des de fa 10 anys, al haver constituït més de 2.500 societats a tota Espanya.

Aquest elevat volum d’empreses creades és sense duda un factor d’èxit d’aquesta Societat Professional d’Economistes, i un aval per a aquells emprenedors o autònoms que volen crear la seva empresa.

Rapidez, experiencia i un cost de creació d’empresa molt petita
Crear una empresa en 24 hores és sense duda alguna cosa possible, però si a més el cost de la constitució és petit és una excel·lent notícia.

Així ho va assenyalar Yolanda Domínguez en la entrevista concedida: “El cost que tienen para constituir la seva empresa son 290€ más IVA. En aquest import estan inclosos tots els gastos que conlleva la constitució”.

En els gastos inclosos en la constitució es troben: primera petició de nom, aranceles reduïdes de constitució de Notari i Registre Mercantil segons RDL 13/2010, comunicacions censals AEAT, alta autònoma i comunicacions TGSS i assessorament professional.

Aquest preu per crear una empresa és el que Autónomo Pymes Asesoría Online SLP porta aplicant des de l’inici de la seva activitat com a Sociedad Profesional l’any 2012.

Una Sociedad Profesional que añade valor a la creación de empresas a España
Autónomos Pymes Asesoría Online SLP és una Societat Professional d’Economistes que aporta el valor dels seus 10 anys d’existència i l’experiència de més de 2.500 empreses creades a cada empresa que constitueix una forma telemàtica.

Una atenció personalitzada, escoltar a l’emprenedor, a l’autònom, per entendre i atendre les seves necessitats presents i futures a l’hora de crear una empresa, ràpida i un cost de constitució invariable des de fa 10 anys, formant part de l’ADN d’aquesta Societat Professional.

Per suposat, els serveis d’Autònoms Pymes Asesoría Online SLP no es limita a la creació d’empresa, sinó que s’ofereix l’assessorament fiscal, comptable i laboral, de Pymes i Autònoms, sent opcional la seva contractació.

Més informació a https://www.AutonomosPymes.com

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

La importancia de la alimentación ecológica en los menús escolares

En los últimos años, ha habido un creciente interés...

Callan Online, formación en inglés para empresas

En un mundo cada vez más globalizado, el dominio...

El mayor avance del Turismo Subterráneo es la garantía de conservación de los valores geológicos y biológicos

Entrevista a Manuel Durán, Presidente de la Asociación de...

Entre playas y montañas, una guía musical para explorar Tenerife

Viajar a Canarias, en cualquier momento del año, siempre...