sábado, septiembre 28, 2024

Iza Ascensores, en la vanguardia desde los años 70

Fecha:

[ad_1]

Iza Ascensores consolida el seu lideratge en el sector de la instal·lació i manteniment d’ascensors, ja que, més de cinc dècades al mercat, ha evolucionat al ritme de les noves demandes del mercat, mantenint la tecnologia avançada, mantenint al mateix temps la proximitat. en el tracte amb els seus clients.

El seu fundador, Román Iza Azcaray, comença la seva andadura com a montador d’ascensors en la dècada dels 60, una època de plena expansió econòmica i de creixement industrial i demogràfic en tot el País Basc que va suposar el despegue del sector de l’ascensor. De ahí nace en Llodio Iza Ascensores, amb l’objectiu de continuar amb la seva activitat amb suma dedicació: muntatge i manteniment d’aparells elevadors.

Des de llavors, sense perdre l’esència dels valors del seu fundador, ha sabido creixent basant-se en el desenvolupament i la innovació, el que li ha convertit en una empresa de reconegut prestigi pel seu avanç tecnològic. A més, està format per un equip humà altament qualificat que desenvolupa la qualitat i la seguretat en totes les seves àrees de treball.

Els seus projectes d’instal·lació d’obra nova, manteniment, rehabilitació, modernització i adaptació d’ascensors, tant per a edificis industrials com comunitats de veïns, destaquen per la seva excel·lència, a l’igual que el servei de manteniment, reparació i postventa, posat que aporta fiabilitat i seguretat. als seus clients, gràcies a la seva actuació per la prolongació de la vida útil dels ascensors.

Iza ofereix al client una solució personalitzada i adaptada a cada situació, executant l’obra completa i acompanyant al client en tot el procés des del seu diagnòstic fins a la tramitació d’ajudes per al finançament dels treballs. Garantir l’accessibilitat amb seguretat i oferir confiança en els seus serveis des del pressupost fins a la puesta en marxa i posterior manteniment, son la seva prioritat.

En palabras de Sabino Iza Isusi, gerente de Iza Ascensores: “Nuestro modelo de organización consiste en crecer con optimismo adaptándonos a los cambios tecnológicos, pero manteniendo los mismos valores que ens impulsaron en nuestros orígenes”.

Entre els seus treballs més recents es troben la instal·lació i puesta en marxa de l’ascensor del barri de Otxarkoaga junt amb l’Ajuntament de Bilbao i del Saturtzi en el Grupo Fontuso. El primer disposa de dos parades i salva un desnivell de més de quatre metres. La cabina cuenta amb una capacitat per a 10 persones, amb un sistema de vigilància de vídeo i il·luminació amb projectors LED. Mentre que el segon, disposa de tres parades i salva un desnivell de 7,77 metres, a més de contar amb un sistema de vigilància de vídeo.

Informació de l’empresa
IZA ASCENSORES, situada a Laudio/Llodio (Àlaba) i amb més de 50 anys d’experiència, centra la seva activitat a la instal·lació, substitució i manteniment d’ascensors. Amb una facturació en creixement i més de tres mil clients repartits per tot Euskadi, es tracta d’una empresa familiar, plena de valors, compromís i lideratge. IZA Ascensores s’ha convertit en una empresa reconeguda gràcies a la proximitat amb la que atenen a clients i usuaris, a la tecnologia avançada que utilitzen en els seus serveis, al seu esperit avantguardista i al talent innovador de millora continua.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...