lunes, octubre 7, 2024

La Fundación Adecco renueva la acreditación de transparencia y buenas prácticas de Lealtad Instituciones

Fecha:

[ad_1]

La Fundació Adecco ha estat reconeguda, per tercera vegada, com a fundació empresarial complidora dels 7 principis de transparència i bones pràctiques establertes per Lealtad Instituciones, entitat creada per la Fundació Lealtad per acreditar l’excel·lència en la gestió de les fundacions empresarials, fundacions familiars i familiars. fundacions patrimonials.

Els 7 principis a les que les fundacions han de complir per obtenir aquesta acreditació que es concreten en els següents: funcionament i regulació de l’òrgan del Patronat, claredat i publicitat del fin social, planificació i seguiment de l’activitat, rendició de comptes i imatge camp de la informació, transparència en la finançament, control en l’ús dels fons i compliment de les obligacions legals. .

La Fundació Adecco va ser acreditada per primera vegada en 2018, convertint-se en l’entitat pionera en el compliment dels principis citats, validant aquest reconeixement l’any 2020 i ara, per tercera ocasió, el març de 2022. Aquesta nova acreditació es ratifica després de culminar amb èxit un procés exhaustiu d’anàlisien el que Lealtad Institucions verifica la gestió transparent i l’aplicació dels més exigents estàndards de transparència i bon govern per part de la Fundació Adecco.

Segons Francisco Mesonero, director general de la Fundació Adecco: “Recibimos este reconeixement amb sentit de la responsabilitat i un gran esperit de millora continua mitjançant el que la transparència es refuerza com el pilar per excelencia per construir confiança entre tots nuestros grupos d’interès”. Asimismo añade que “la incertidumbre s’ha convertit en la norma i en aquest marc és imprescindible generar seguretat, oferint informació rigorosa i practicant un diàleg de qualitat amb tots els públics, amb vistes a construir relacions sòlides i duradores, que generen sinèrgies i den resposta als retocs. globals de l’Agenda 2030”.

El sector fundacional, motor d’avanç social
El sector de les fundacions privades ocupa actualment un paper central en la canalització d’esforços orientats a l’interès general. És per ello fonamental conèixer la precisió de les seves magnituds principals, en un context d’incertesa en la societat i els col·laboradors exigeixen informació cada cop més rigorosa sobre els recursos que aporten directa o indirectament.

El reconeixement de Lealtad Instituciones es converteix, en aquest escenari, en el millor sistema per millorar la transparència i el bon govern de les fundacions empresarials, acreditant la transparència en la seva gestió i aprofitant el coneixement adquirit.

En aquesta mateixa línia, la Fundació Adecco ha obtingut, asimisme, la màxima puntuación en l’últim rànquing de la Fundació Compromiso i Transparència, en el que s’analitza la transparència de les Fundacions Empresarials a Espanya.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Nueva financiación sin intereses para tratamientos de FIV, una solución accesible y flexible para todas

Access Fertility ha lanzado una nueva opción de financiación...

Vuelta al cole; ¿Por qué es un buen momento para iniciar un tratamiento de ortodoncia?

Con la llegada del nuevo año escolar, los progenitores...

Fifty Doctors, sinónimo de innovación y hospitalidad 5 estrellas en complejos hospitalarios de México

Hoy en día, muchas ciudades de México necesitan de...