lunes, septiembre 30, 2024

Julia Carpio, nueva directora de Servicio de Adecco Staffing

Fecha:

[ad_1]

Julia Carpio ha estat nombrada directora de Servei de Adecco Staffing, la divisió del Grup Adecco líder en selecció i contractació de talent. Julia, natural de Badajoz, està titulada en Relacions Laborals, màster en PRL per la UOC, Sales Leadership Academy per l’IE i ThePowerMBA- Bussines Expert.

Es va incorporar a l’empresa l’any 2009 a on va arribar a la integració de Human Group al Grup Adecco, i des de llavors ha exercit diversos càrrecs directius dins de l’organització, entre els que destaquen el Key Account Manager, directora nacional d’especialitzacions. , directora nacional de Servicio, y directora comercial de Adecco Staffing, cargo que ha desempeñado en el último año.

Julia Carpio és membre del comitè de direcció d’Adecco Staffing i en les seves noves funcions com a directora del servei es responsabilitzarà de liderar i posicionar l’àrea per garantir que els clients i candidats viuen una experiència única amb Adecco, influint en la competitivitat de les empreses a a través de la gestió del talent, i acompanyant als candidats al seu accés a l’ocupació i al seu desenvolupament professional.

Adecco Staffing ofereix solucions de Recursos Humans per fer més competitives a les empreses: treball temporal, selecció directa, RPO, estructures onsite, formació i consultoria de RRHH.

Grup Adecco

Adecco és la consultora líder mundial en el sector dels recursos humans. En Iberia el 2020 han facturat 1.009 milions d’euros. Llevan 39 anys al mercat laboral espanyol realitzant un diari social laboral que s’ha situat com un dels 10 majors empleadores a Espanya i porta 8 anys consecutius en el top 12 de les millors empreses per treballar a Espanya segons Great Place to Work. Las cifras hablan: en el último año han empleado a casi 129.000 personas en nuestro país; han contractat a més de 37.772 menors de 25 anys. Han contractat a casi 20.000 persones majors de 45 anys i han format més de 56.000 alumnes.

Desde que va començar el seu treball s’han realitzat a Espanya més de 10 milions de contractes. Invierten 8 milions d’euros en la formació de treballadors i el 28% dels seus empleats aconsegueix un contracte indefinit a les empreses client. Tot ello gràcies a una vermella de més de 300 delegacions al nostre país i els seus més de 1.900 empleats. Per a més informació, visiteu la pàgina web www.adecco.es

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...