sábado, septiembre 28, 2024

Shopyclean Europe lanza su nueva plataforma online especializada en higiene profesional

Fecha:

[ad_1]

Shopyclean Europaespecialista en productes d’higiene per al sector professional, tant per Horeca, centres assistencials, lavandería, industria alimentària i general, sector serveis i automoció, entre altreslanza su nueva plataforma online donde, además de productos de limpieza, higiene i desinfecció professional, els clients poden obtenir serveis addicionals propis de la distribució tradicional, contes com a assessorament especialitzat, ofertes personalitzades i formacions presencials en línia.

Distribuidor oficial de Proeco Químicas per al canal online

Tras arribar a un acord con la compañía Proeco Químicas, Shopyclean se erige como canal oficial para la comercialització en línia dels productes fabricats per Proeco Químicas de manera col·laborativa amb el vermell tradicional de distribució. Així, s’aporta una estrecha relació que aporta grans avantatges als distribuïdors oficials, els quals han apostat per la marca Proeco Químicas com a principal proveïdor de productes d’higiene professional.

Desinfectants i productes homologats que compleixen amb la legislació vigent

En Shopyclean, existeix el compromís absolut de que cada producte administrat compleix la legislació vigentespecialment en l’àmbit de desinfectants, cosmètics i detergentsen que cada un dels productes està debidament registrat en cada organisme competent, tenint a disposició del client tota la documentació reglamentària, resolucions, fitxes de seguretatfitxes tècniques, plans d’higiene, certificacionsetc., per a que els clients professionals estiguin respaldados legalment amb productes adequats.

Formació continua especialitzada

Sabiendo de la cura de formació per part de molts usuaris a l’ús, manipulació i productes químics, Shopyclean disposa d’un programa d’aprenentatge impartit per professionals del sector amb dècades d’experiència, destinat al sector professional que utilitza productes de manera diària. En les jornades formatives, es tractan preguntes com la seguretat en el maneig de desinfectants i detergentsmesures urgents en cas d’accident, protocols de neteja, optimització del temps de treball, estalvi de producte, dosificar correctament, etc.

Servei personalitzat al client

L’aposta de Shopyclean passa per una atenció personalitzada per part de professionals, tant telemàtica com presencialment, en cas necessari, a través de la vermell de col·laboradors presenta en tota la geografía española. Dentro del portafoli de serveis, el client disposa de ofertes personalitzadesacceso a formacions en línia o presencials, assistència tècnica i equips de dosificació, entre altres.

Plataforma ja disponible

La plataforma Shopyclean està operativa a la direcció https://shopyclean.com, on els professionals poden accedir a un catàleg complet de productes i serveis addicionals que garanteixen una gestió adequada en l’àmbit de la neteja i la higiene.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...