domingo, septiembre 29, 2024

GN suspende toda su actividad comercial con Rusia

Fecha:

[ad_1]

Com a mesura de condena i de pressió davant la invasió russa d’un país soberano com a Ucrania, violant la legalitat internacional, i el que és més greu, provocant una catástrofe humanitària que no per a créixer, quan Rússia va invadir Ucrania, GN va suspendre tots els enviaments. de productes a Rússia. A més d’això, GN ha suspès tota la seva relació comercial amb Rusia fins a un nou avís.

Al mateix temps, la Direcció Ejecutiva va decidir donar 1 milió de dòlars a UNICEF per aliviar la situació dels nens de Ucrania. Segons UNICEF, fins a 7,5 milions de nens necessiten ajuda humanitària urgent.

L’empresa SteelSeries, adquirida pel Grup GN l’any 2021, també ha suspès les vendes a Rússia i igualment, s’ha posat en marxa ajuda humanitària a Ucrania. SteelSeries té diversos empleats a Polònia que estan acceptant els ucranianos a les seves cases. SteelSeries recolza financerament aquestes accions humanitàries i també ha donat 20.000 dòlars a la Cruz Roja Internacional per ajudar a la crisi d’Ucrania.

En quant a les mesures tecnològiques, totes les connexions dins i fora de Rússia, Bielorrússia i Ucrania continuen cerradas per protegir els sistemes de GN dels atacs cibernètics.

“Me siento orgulloso de comunicarnos que GN ha decido interrompre qualsevol relació comercial amb Rusia. Espero, com el resto del món, que aquesta situació tràgica és possible”, afirma José Luis Otero, director general del Grup GN a Espanya.

Sobre Grupo GN
El Grup GN és un líder mundial en solucions d’àudio intel·ligents que permeten a les persones escoltar més, fer més i ser més del que mai creyeron possible. El seu ambicioso viatge de 150 anys els ha portat cables de telègraf a ones de ràdio i enginyeria d’àudio intel·ligent. Per celebrar el seu aniversari, desenvolupen les seves competències úniques dins de les solucions d’àudio sanitaris, professionals i de consum per ajudar a continuar transformant les vides a través del poder del so.

GN ha estat fundada amb una mentalitat veritablement innovadora i global. Hoy, honran aquest llegat amb l’experiència líder mundial en oído humà, so, tecnologia inalàmbrica, miniaturització i col·laboracions amb socis tecnològics líders. Les solucions de GN són comercialitzades per les marques ReSound, Beltone, Interton, Jabra i BlueParrott. Fundado en 1869, el Grupo GN emplea a 6.000 personas y cotiza en Nasdaq Copenhagen (GN.CO).

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...