domingo, septiembre 29, 2024

Naturpod entra en el programa WeGrow de IESE

Fecha:

[ad_1]

La iniciativa de l’escola de negocis és una comunitat d’ajuda mútua entre directius, professionals i emprenedors amb l’objecte de recolzament d’emprenedors i projectes amb un impacte positiu en l’economia i la societat.

El programa Creixem està pensat per recolzar a startups en la seva fase inicial. Fonamentalment el programa pretén reforçar la creació de valor de les a través de la puesta en comú d’experiències semblants entre directius i emprenedors, la discussió i el contrast de les opinions sobre diverses situacions i estratègies de negoci i les connexions que es generen entre els membres de la comunitat.

A través del programa es pretén crear el marc adequat per a produir noves connexions entre la comunitat amb iniciatives com:

• Emprenedors que es converteixen en mentors

• Mentores que invierten en emprenedors

• Emprenedors i mentors que acaben col·laborant junts

• Emprenedors i emprenedors que arriben a acords de col·laboració

Marta Pastor, CEO de Naturpod Considereu que “és una oportunitat fonamental per afrontar amb garanties els futurs creixements de Naturpod en els seus mercats naturals i obre noves vies per a captar nova finançament i fer créixer d’una manera sostenible el projecte”

Naturpod és un projecte nou i innovador que va amb l’objectiu de reduir el desperdici orgànic dels llars mantenint les fruites i verdures fresques fins al doble de temps, per així estalviar temps i diners i contribuir a la cura i la sostenibilitat del planeta.

Naturpod neutralitza el gas etileno que desprendrem les fruites i hortalisses en el seu procés de maduració consiguiendo mantenir-les en el seu punt fins al DOBLE de TIEMPO i ajudar-te a reduir els desperdicis per realitzar un consum més responsable.

Naturpod son cápsulas de arcillas naturales que absorben el gas etileno de las frutas y las verduras, el causante de la rápida maduración de las mismas.

La filosofia de Naturpod es basa en reduir el desaprovechamiento d’aliments contribuint a un ús més eficient del planeta i una millor gestió de l’aigua amb impactes positius sobre el canvi climàtic. Això va íntimament lligat amb la reducció dels gasos d’efecte hivernacle. Per això la seva llema es “Come millor, encuéntrate millor” perquè conservant els aliments no només contribueix a millorar la salut, sinó a gaudir dels nutrients, l’aroma o el gust de fruites i verdures

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...