sábado, septiembre 28, 2024

Nuevas alumnas becadas por Formación Universitaria finalizan sus programas académicos

Fecha:

[ad_1]

En un acte que ha contat amb la presencia de la directora de Mujeres Valientes, María José Andrade, el CEO de Formación Universitaria, Ignacio Campoy, i la directora acadèmica, Antonia Guerrero, la tutora de seguiment de l’àrea de post María del Carmen Caro i Pilar Medialdea de la direcció de màrqueting, les alumnes han rebut els seus títols corresponents que acrediten haver cursat Màster de Formació Permanent en Desenvolupament de Negocis i Empreses i un Diploma d’Especialització en Consultor Transhumanista Coaching, Mentoring, PNL, Inteligencia Emocional, respectivament .

L’aliança que renueva aquest any la seva segona edició té com a objectiu oferir una sèrie de beques en àrees tècnic-professionals, que la institució acadèmica sufraga de manera integral a aquelles sol·licitants pertinents a la plataforma Mujeres Valientes.

Es tracta de diferents programes formatius transversals en les modalitats de Màster, Especialista i Expert com a títol propi de la Universitat Nebrija i en competències tales com Programación Neurolingüística (PNL), Inteligencia Emocional, Liderazgo y Coaching, Hablar en Público/Oratoria, Treball en Equipo , Reunions Eficaces, Gestió del Temps, Tècniques de Negociació, Motivació, Comunicació Interpersonal…entre altres.

Aquest acord va cerrar el passat any 2020 com a part de la política de responsabilitat social que la institució acadèmica desenvolupa cap a diferents col·lectius, posant a disposició de la formació com a eina de millora.

Formació Universitària. Una empresa compromesa amb la societat
Formación Universitària és una institució privada que naix a Sevilla i que compta amb oficines a Madrid, Barcelona i Canàries. Amb més de 20 anys d’experiència i 200 professionals a la seva plantilla, s’ha consolidat com a alternativa formativa no presencial, de caràcter tècnic-professional, i la seva oferta educativa supera els 600 cursos.

Des de la seva fundació l’any 2001, més de 140.000 alumnes han passat per les seves aules virtuals i anualment 8.000 més s’incorporen a les mateixes.

Formación Universitària destaca per la seva política de compromís social a través d’iniciatives que promouen l’avenç i el desenvolupament de la formació i la capacitat per a diferents col·lectius. És el cas del seu programa de beques gratuïtes cap a col·lectius com Proyecto Hombre Sevilla, Red Madre, o el centre per a persones sense llar Miguel de Mañara a la capital hispalense, a més de la citada plataforma Mujeres Valientes.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...