sábado, septiembre 28, 2024

Adriana Domínguez: «los fondos Next Gen EU son una oportunidad para conseguir un sector textil sostenible»

Fecha:

[ad_1]

L’esdeveniment el teu lloc el 23 de febrer de 2022 a la seu de l’Associació Empresarial de Portugal AEP, va continuar amb la col·laboració de l’Enterprise Europe Network de AEP – Associação Empresarial de Portugal i la presència d’un centenar d’empreses i personalitats de l’àmbit tèxtil portuguès, espanyol i italià. La ponente principal, Adriana Domínguez, va desplegó las líneas maestras de su estrategia empresarial va fer un recorregut ampli per la història de la seva companyia.

Destacó la gran labor de las empresas textiles portuguesas i la seva aposta per la sostenibilitatindicant que la seva producció a Portugal s’ha incrementat quatre vegades a l’últim any i esperen seguir en aquesta línia els propers anys.

Amb el foc en el seu estrategia I2= autor + naturalesa y poderosos argumentos de marketing: ‘Pienso, luego compro’; ‘coneixeu més, necessita menys’; ‘ADN compra personalitzada’; ‘tienda adaptada al lloc i amb elements de la naturalesa’; ‘tener un relato basat en el origen’, etc. va fer un recorregut dinàmic per les propostes clau de la firma Adolfo Domínguez.

És el tercer desayuno que RMA organitza des de la seva creació a l’abril del 2021. El primer va ser realitzat amb l’eurodiputat Nicolás González Casares a l’HOTEL ATTICA21 de A Coruña i el segon amb Manuel Baltar president de la Diputació de Ourense a la seu de l’AEP de Porto. RMA, dins del seu objectiu estratègic de crear llegat, genera un informe de conclusions de tots els actes que organitza per fer-los arribar a les institucions aludides amb el propòsit d’aconseguir millorar les àrees debatides.

Red Mundo Atlântico és una associació sense ànim de lucre que conforma un ecosistema innovador per als negocis amb una cultura integrada a l’eje atlàntic, creat per un grup d’empresaris espanyols i l’ASOCIACIÓ EMPRESARIAL DE PORTUGAL AEP. Con sedes en A CORUÑA, PORTO, VIGO, MADRID i dos sedes virtuals en AEMME i en la seva pròpia plataforma digital, compte amb 15 embajadors en diferents països de l’eje atlàntic, i 21 aliados estratègics de diferents sectors que son actors en les quatre hélices que configuren el ecosistema: universitats, empreses, administració pública i societat civil.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...