sábado, septiembre 28, 2024

Parkia y Grandvalira estrenan autobuses gratuitos y directos hasta la pista de esquí

Fecha:

[ad_1]

Amb la temporada d’esquí ja a pleno rendiment, des de Parkia, (www.parkia.es) principal gestor de Parkings a España i Andorra, s’ha arribat a un acord junt a Grandvalira i Comú d’Encamp per oferir un accés directe a un pastís de pistes. , mitjançant un autobús gratuït.

Des del 5 de febrer, Grandvalira posa a disposició dels usuaris dels seus pistes d’esquí, un autobús gratuït per arribar fins a elles i gaudir de les seves instal·lacions.

Dos de les parades del corredor del bus transfer estan junts als parkings de Parkia de Bullidor i Abelletes de Pas de la Casa (Andorra), així que els clients podran estacionar allí els seus cotxes (amb tarifes molt interessants), i després agafar el autobús. que els acostarà a les taquilles i el pastís de pista de l’estació de Grandvalira.

Els autobusos disponibles ofereixen servei en els dos sentits en el circuit (de subida i de baixada), i els horaris poden ser consultats a la pàgina que Parkia ha habilitat l’efecte: https://promo.parkia.es/esquiar-naturaleza -avions-andorra/

Tots els aficionats a la nit que s’acosten amb el seu cotxe a les estacions d’esquí podran gaudir d’aquest servei que està operatiu.

Sobre Parkia
Parkia és l’operador líder a Espanya d’apartaments públics, amb la tercera major carta d’aquest tipus d’actius. La companyia, propietat del fons First Sentier Investors, gestió de concessions en propietat i concessions a llarg termini principalment amb ajuntaments, a través de contractes amb una vida mitjà de més de 30 anys. Amb una cartera de 70 parkings a Espanya i Andorra, els aparcamientos de Parkia estan situats al centre de les principals ciutats d’Espanya i tenen una capacitat instal·lada de més de 37.000 places amb activitat les 24 hores del dia.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...