sábado, septiembre 28, 2024

Los beneficios de contratar servicios de limpieza externos para cualquier empresa según LD FACILITY

Fecha:

[ad_1]

Un món molt més exigent
En un món que cada vegada és més competitiu i que va a l’alça la rapidesa i la eficàcia per sobre de tot el demés, a més de premiar la rendibilitat i deixar el millor lloc sol a aquelles empreses que són eficients en els seus processos i organització.

A més, la crisi mundial del COVID-19 que en aquests moments s’aguditza en la necessitat de les empreses, independentment de la seva mida, de tenir els centres de treball limpios i desinfectats per seguir els protocols sanitaris al peu de la lletra i no posar en perill als seus treballadors i clients.

A més, moltes companyies no tenen la capacitat de contractar al personal necessari per realitzar tares que no comporta cap productivitat i optan per contratar a una empresa externa que li faci la vida més sencilla.

Per a ello en LD Facility posa al seu abast serveis externs de neteja, a més de molts altres serveis per a tots els sectors.

Los beneficis que se obtienen al contratar servicios externos, ya sea de limpieza o de otra índole son:

Reducció de costos
Contar amb un servei de neteja per a empreses permet estalviar en costos de contractació de personal, permetent a cada empresa enfocar-se en l’èxit del seu negoci.

Augment de productivitat
S’ha demostrat que comptar amb espais laborals lleugers, afavoreix la productivitat laboral per menys un 15%, una vegada que redueix els nivells d’estrés.

Eco responsable
Les empreses de serveis de neteja per a empreses estan constituïdes de la forma per realitzar els processos però amb un consum d’aigua reduïtpermetent ser més respetuosos amb el medi ambient i la utilització de productes menys perjudicials i deixant una huella de carbono menor.

Para ello en LD Facility posan al seu servei més 80 anys d’experiència junt amb més de 1300 professionals per satisfer les seves necessitats, ja sea mitjançant serveis de neteja o altres serveis que es presenten, com a serveis auxiliars d’organització, cura de jardins i zones verdes o manteniment industrial.

Dentro dels serveis de neteja, existeixen diverses opcions depenent de les necessitats actuals de l’empresa:

Limpieza Recurrente
Una part important per desenvolupar un servei de neteja eficient és la planificació. És per ello que compten amb processos de neteja recurrents per a cada lloc que permeten garantir els màxims resultats.

Limpieza General
Un servei de neteja integral pensat per a situacions puntuals, com la realització d’un esdeveniment o la finalització d’obres de remodelació o construcció d’edificis. El personal s’adapta a les circumstàncies de cada client.

Limpieza Industrial
Limpieza i desinfecció industrial a través de processos segurs i eficients, la maquinària industrial de qualsevol empresa estarà a les millors mans amb LD Facility.

Limpieza Sanitària
Processos de neteja integral exclusius per a les necessitats del sector sanitari. Gràcies als processos eficients, experiència i tecnologia puntera, LD Facility garanteix resultats eficients en la neteja i desinfecció d’hospitals, centres sanitaris i residències d’ancians.

Limpieza Alimentaria
En LD Facility compten amb personal i productes específics per a cada tipus de neteja, per garantir solucions òptimes, també a les plantes de producció alimentària on els protocols sanitaris són més restrictius a causa de la naturalesa dels productes.

Limpieza de Cristales

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...