sábado, septiembre 28, 2024

Xamai España y SAP S/4 Hana

Fecha:

[ad_1]

Xamai España és un grup d’experts especialistes en la consultoria i integració del programari SAP, tant a petites i mitjanes empreses com a grans indústries. Ells forman part del grup Scanda, un grup d’empreses de Mèxic especialistes en tecnologia de la informació especialitzada en proposar solucions als seus clients per enfrontar-se als retocs d’un món globalitzat i digitalitzat. Xamai ja ho té amb més de 20 anys d’experiència a les seves espaldas a Mèxic, on ja han estat 4 vegades millor Partner SAP i van camí de convertir-se en un dels millors Partner SAP España.

Entre els seus serveis, ofereixen consultoria, per ajudar a qualsevol tipus d’empresa a créixer i donar continuïtat als seus negocis, el seu equip de consultors aportarà solucions de valor a qualsevol tipus de companyies. Amb ells podran aconseguir certificacions SAP gràcies als seus serveis de capacitació que ajuden a les empreses integrant l’educació dels sistemes SAP, i, a més, posen a disposició de tots els seus clients un suport per solucionar qualsevol problema o error i aprofitar totes les millores i noves funcionalitats de SAP.

Lanzan un nou producte a Espanya SAP S/4 Hana
Encara que a Xamai Mèxic ofereix una gamma de productes SAP major, ja que és on començaron a oferir els seus serveis, a Xamai España ja ofereixen els productes més forts i competitius de SAP, SAP Business One i SAP Business By Designara amplien la seva cartera de productes a Espanya amb l’altre ERP més competent de SAP, SAP S/4 Hana.

El ERP SAP S/4 Hana és un dels més complets, ja que permet processar quantitats de dades molt grans i una gran velocitat, el que permet a les empreses prendre decisions en temps real sense importar la dificultat dels procediments o la mida de l’organització. A més, aquest sistema està orientat a més de 25 indústries i comptes amb diferents prestacions que permeten personalitzar cada tipus d’empresa, i dins d’aquest ERP trobaran una gran varietat de mòduls, per a finances, gestió de qualitat, compres, etc.

Al blog de Xamai España, podeu trobar informació útil sobre l’ús dels seus productes.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...