sábado, septiembre 28, 2024

Barcelona acoge el primer foro de empleo del sector de la belleza

Fecha:

[ad_1]

El sector de la belleza está en auge y es que, a pesar de la pandemia, es uno de los mercados que no ha parado de crecer. És per ell per lo que des del Beauty Cluster, associació formada per cerca de 240 empreses de tota la cadena de valor de la cosmètica, perfumeria i cura personal, i en col·laboració amb la Beauty Business School s’organitza a Barcelona el primer HR Beauty Forum. per captar talent que volia formar part d’aquesta indústria.

El HR Beauty Forum contarà amb el suport d’entitats com la Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (Acció) i centres formatius com la Barcelona Business Management (BSM-UPF). La jornada tindrà lloc el proper dia 16 de març a l’Hotel Paxton de Barcelona i durarà tot el dia. Per la mañana tindrà lloc el Forum Professional, el bloc enfocat als professionals de RRHH, formació i desenvolupament o selecció i talent, i per la tarda es portarà al Fòrum Empleo, un espai de captació de talent obert al públic.

En el Fòrum Professional el Beauty Cluster oferirà ponències en les que compartirà amb els assistents noves tendències en el sector en l’àmbit de la comunicació interna o el lideratge, tecnologia de present i futur o de condicions laborals en els equips de treball i salut mental dels professionals, entre altres temes. Serà un entorn en el que els professionals de la RRHH podran preparar-se per als desafiaments del futur del sector. “En moments de tant dinamisme i canvis profundos i constants, és imprescindible que ens preparem als nostres equips a través de la formació (core de la Beauty Business School), així com aportem solucions per a les organitzacions que aspiren a ser «best place to treball» para nuestros profesionales», declara Melissa Torres Director general de Beauty Business School.

Una jornada plena d’oportunitats
Per la tarda se portarà a cabo el Fòrum Empreu on unas 15 empreses que compten amb processos de selecció oberts en aquest moment podrà dirigir als candidats i entrevistar-se. Algunes de les empreses son Bella Aurora, Total Freight Worldwide o Mesoestetic Pharma Group totes les seves vinculades al sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal i adscrites al Beauty Cluster. “Tenem un clar propòsit per atraer talent al sector i generar empleabilitat, i aquest és el motiu d’aquest Forum de Empleo, que convocarà a tot tipus de perfils per poder venir i conèixer, presentar la seva autocandidatura o cerrar una entrevista amb les empreses que estaran presents en el mismo”, confirma Torres.

El HR Beauty Forum comptarà amb la col·laboració d’entitats com la Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (Acció) el seu objectiu és impulsar sempre la competitivitat i el creixement del teixit empresarial català. Joan Martí i Estévezdirector de la Unitat de Estrategia Empresarial d’ACCIÓ es mostra satisfet de participar en un esdeveniment que fomenta el talent i també compromès a “aportar mètode des d’Acció i crear una agenda de valor compartida amb totes les empreses del Cluster”.

El principal objectiu d’aquest Forum Empleo és propiciar el contacte cara a cara més personal per atraer el talent que necessita el sector. La Beauty Business School publicarà amb antelació les vacants per cobrir i els candidats interessats en asistir hauran de realitzar la seva inscripció prèvia al Foro d’ocupació fins al proper 28 de febrer de 2022.

Sobre la Escola de negocis de bellesa
La Beauty Business School és la primera escola de negocis per a professionals de la indústria de la bellesa (cosmètica, perfumeria i cura personal). Fundada en 2018 amb el propòsit d’oferir la formació específica que els professionals de la indústria necessiten en cada moment de la seva carrera professional, ja sea per reciclar-se, actualitzar-se o bé per créixer professionalment.

Ofereix programes formatius, oberts a tot el sector de la bellesa i les indústries afins, en totes les àrees tant tècniques com de negoci. La seva visió s’expandirà fins a convertir-se en un referent internacional en formació específica en el sector de la perfumeria i la cosmètica, diferenciant-se per utilitzar un model de creació de continguts únics i basat en les necessitats del sector.

Si voleu més informació sobre Beauty Business School, visiteu www.beautyclusterbarcelona.com/es o el seu perfil d’Instagram (@beauty_business_school)

Sobre el Clúster Bellesa
Beauty Cluster és una associació privada que promou la col·laboració amb el propòsit de potenciar el desenvolupament sostenible i la competitivitat de la cadena de valor del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal. Està integrat per més de 200 empreses, és el clúster líder del sector de la bellesa a Espanya i el segon major d’Europa. Impulsa la innovació, la internacionalització, la formació i la transformació digital.

És l’únic clúster mundial de bellesa acreditat Gold Label. Fundador de la primera entitat formativa de negocis especialitzats en bellesa, la Beauty Business School. Creador del primer Marketplace B2B de la indústria de la cosmètica i perfumería (Beauty Connecting Business).

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...