sábado, septiembre 28, 2024

El 79% de los puestos de trabajo en Big Data quedarán sin cubrir este año

Fecha:

[ad_1]

Llega la sexta edició de l’esdeveniment Big Data Talent 2022, organitzat pel Big Data International Campus de ENIIT Business School, per oferir oportunitats a l’entorn del Dato.

El Big Data Talent es realitzarà de manera virtual i ahí els assistents a l’esdeveniment, prèvia inscripció, podràs conèixer les tendències i la situació actual de l’Univers del Dato per part de ponents venidos de Minsait per Indra, Telefónica, ING Analytics, Microsoft, Atalayatech. Smartvel, UST, IBM, Freedom & Flow, aggity, Savia de MAPFRE, Instituto de Ingeniería del Conocimiento (IIC), entre otras.

A mésel Big Data Talent 2022 és l’esdeveniment ideal per a tots aquells que busquen oportunitats laborals en aquest sectorja que les persones poden deixar el seu Curriculum Vitáe al inscriure’s en aquest esdeveniment e Iberdrola, Indra, Idom (Enginyeria Consultoria Arquitectura), SAS, ENTRE TecnologiaInstituto de Ingeniería del Conocimiento (IIC), Línea Directa Aseguradora, Ernst & Young – EY, Capgemini, VASS » Soluciones DigitalesParadigma Digital, NEXT DIGITAL HUBtotes les empreses patrocinadores de l’esdeveniment #BDT22ho rebrean per als seus diferents processos de selecció.

El VI Big Data Talent 2022 tindrà lloc els dies 1 i 2 de març de 2022 de manera onlinecomençant a les 10:00 del matí i finalitzant a les 14:00 respectivament.

Per una altra part, el dia 2 de març ponents venuts de Minsait d’Indra, Idom, Iberdrola, SAS, Ernst & Young, Capgemini, Vass y Paradigma Digital exposaran casos d’èxit de les seves companyies entre les 12:00 de la mañana i 17:00 de la tarda (hora española).

La inscripció a la 6ª edició del Big Data Talent 2022 és totalment gratuïta i pot realitzar-se a través de la pàgina web de l’esdeveniment https://eniit.es/big-data-talent/

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...