sábado, septiembre 28, 2024

Digitalizar el negocio, un imprescindible para atraer a un cliente cada vez más exigente, según TusIdeas

Fecha:

[ad_1]

La transformació digital, algo que des de fa molts anys ha passat i ha estat en constant canvi, és una tendència que pot impulsar un negoci com acabar amb ell, si no s’adapta al ritme de l’actualitat. Encara que existeixi una gran quantitat d’empreses de la vella escola i amb el pensament férreo dels mètodes tradicionals que funcionen i convencins de que no necessiten transformar-se, empreses com TusIdeas lluitan, ajudan i assessoren a altres empreses en el seu camí cap a la transformació digital. Per ello TusIdeas destaca les grans avantatges de digitalitzar un negoci, però també hi ha algunes claus sobre com poden les empreses començar a fer aquest pas tan necessari.

TusIdas és una agència de publicitat 360º, en la que les empreses poden gaudir d’un assessorament publicitari des de tots els punts de vista: disseny web, disseny gráfico, comunicació, social media, etc. Amb una gran experiència en el sector i molts anys a les seves espaldas, TusIdeas explica el següent a petites, grans i mitjanes empreses: “La digitalització d’un negoci és una porta oberta cap a una gran quantitat d’oportunitats. Quan una empresa es digitalitzi i obre el seu camí a Internet, té la possibilitat d’expandir les seves possibilitats de venda sense perdre aquesta via més tradicional que son els mitjans fora de línia.”

Obviament, no tot va a ser coser i cantar i és que avui en dia hi ha una gran quantitat d’empreses amb webs que no aconsegueixen tenir el volum desitjat de vendes, sense embargo, TusIdeas recomana tenir un bon pla de posicionament SEO. Actualment, amb la transformació digital les empreses poden aconseguir una gran visibilitat, però també han de realitzar un bon treball de SEO per perdre’s entre tants competidors. La digitalització també pot millorar l’experiència de compra dels clients, ja que aquests tindran una via més accessible i fàcil per a la compra.

Per una part, el client no tindrà que fer l’esforç d’acudir a les botigues físiques i buscar un producte. Per altra part, l’empresa tindrà la gran oportunitat de reduir els seus costos i estalviar en subministraments com la llum, alguns proveïdors, el lloguer, etc. D’aquesta manera, les empreses poden destinar una gran part d’aquesta inversió en optimitzar els enviaments i fer la experiència de compra molt més positiva.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...