sábado, septiembre 28, 2024

Atos líder en el informe ISG Provider Lens™ para soluciones y servicios de ciberseguridad en Estados Unidos

Fecha:

[ad_1]

El informe reconeix l’oferta de serveis de seguretat gestionats d’Atos com un espectre complet de prestacions sofisticades de detecció i resposta a les amenaces, establint pràctiques de seguretat altament resistents per a les empreses que puguin contrarrestar les amenaces avançades i persistents d’avui dia. A més, el posicionament del líder ISG per als serveis tècnics és el resultat del gran ecosistema de socis tecnològics d’Atos i els seus especialistes en solucions, altament qualificats per a proporcionar ràpides integracions de tecnologia de seguretat, que van més allá dels casos d’ús immediat.

En quant a les estratègies de seguretat, ISG senyala que, al cofundar “the Charter of Trust” amb altres 18 organitzacions líders a nivell mundial, Atos promueve la necessitat de conscienciació sobre la ciberseguretat i treballar junts per reforçar la confiança dels consumidors en el món digital. Atos ha realitzat importants inversions per millorar les capacitats d’investigació i desenvolupament en profunditat, establint més de set centres d’I+D i administrant IP que poden beneficiar-se directament dels clients en els compromisos de consultoria.

«Este reconeixement és un testimoni de la nostra dedicació a la protecció de les empreses locals amb solucions de ciberseguretat completes i robustes», va dir. Miquel Infante, responsable de Big Data i Seguretat per a Amèrica del Nord, Atos. «Según ISG, l’èxit d’Atos s’atribueix al seu equip sofisticat d’experts en seguretat, combinat amb una plataforma innovadora d’Intel·ligència Artificial i una red de centres d’operacions de seguretat que garanteixen la detecció i resposta a les amenaces avançades les 24 hores del dia».

«A mesura que les empreses de totes les mides a EE. UU. Continuen donant prioritat a les pràctiques i pressupostos de ciberseguritat, el mercat regional empja a una transformació dramàtica. El lideratge digital d’Atos té una comprensió d’aquest paisatge en l’evolució amb el seu serveis gestionats i la capacitat de crear confiança i establir estratègies a llarg termini, simultàniament», va dir Gowtham Kumar, autor principal de ISG en EE. UU.

El «2021 ISG Provider Lens™ Cybersecurity – Solutions & Services» es basa en processos d’investigació i anàlisi en diverses fases del programa ISG Research Lens™. Això inclou programes d’investigació en curs d’ISG, entrevistes amb assessors d’ISG, sessions informatives amb proveïdors de serveis i anàlisi d’informació del mercat disponible públicament de múltiples fonts. El informe va acumular 197 proveïdors a través de sis quadres i múltiples regions, comparant les seves forces, desafiaments i diferenciadors competitius.

Per descarregar l’informació completa d’ISG, visitar: ISG Provider Lens – Cybersecurity Solutions and Services – Atos.

Obteniu més informació en línia sobre com Atos proporciona solucions i serveis digitals segurs i descarbonitzats, al temps que forja un nou paradigma de seguretat.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...