sábado, septiembre 28, 2024

Los estudiantes podrán especializarse en carreras tecnológicas de alta demanda gracias a Bosonit y NxtGen

Fecha:

[ad_1]

L’empresa NxtGen posa a disposició formació gratuïta per a les persones que volen formar-se en dades, analítica avançada i desenvolupament de Software. Invierten amb aquesta proposta en persones a tráves de formació que les capacitats professionalment en professions d’alta demanda. NxtGen compta amb el respaldo de Bosonit i el Grup NWorld, col·labora amb empreses del sector IT com Elliot Cloud o The Wick (N.World)

Com senyala el responsable de NxtGen, Álvaro Pérez Lorenzo, “la companyia va amb l’objectiu de solucionar el salt que hi ha entre la realitat del món laboral en el sector tecnològic i l’aprenentatge en els graus universitaris, cicles formatius i cursos en línia. Per ello, lo que hicimos fou dibujar un puente que uniese amb parts, centràndolo en l’especialització tecnològica i recorriéndolo de la mà de grans professionals en actiu.”

Miguel Fernández Morales, president de Bosonit, ha puntualitzat que “en els propers anys, en el món, es van a precisar més de 5 milions de llocs de treball tecnològics cuyos perfiles están por definir.”

Plantejament formatiu
NxtGen ofereix formació en matèries com Big Data, Data Science, Cloud Business Intelligence, Ciberseguretat, Devops, Back Development i Front Development.

En el plantació formativa de NxtGen s’ha configurat un projecte basat en la metodologia Aprendre fent: Fer, romper i arreglar” a través de projectes tutelats en entorns controlats, emulant un ambient eminentemente pràctic.

A més del pla de carrera per als estudiants riojans, proposa als alumnes de fora de la Rioja la possibilitat de rebre una beca en forma d’allotjament per al desenvolupament de la formació a la terra on nacimos.

Com a valor addicional, treballa en el desenvolupament de les capacitats dels seus professionals en el creixement d’altres capacitats: soft skills, idiomes, plan de carrera… acompanyant fins a la seva incorporació a les millors oportunitats del mercat laboral, donant visibilitat de la seva evolució formativa a grans empreses. del sector IT.

Bosonit Tech & Data

NxtGen

https://es.linkedin.com/company/nxtgeneducation

C/Leopoldo Calvo Sotelo, 28-30. Logronyo, La Rioja.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...