domingo, septiembre 29, 2024

TAM-RH, la nueva plataforma para el registro de turnos de trabajo que aumenta la productividad

Fecha:

[ad_1]

TAM-RH és una plataforma que permet tenir un Control Horari en Recursos Humans, ja està en un taller, indústria, magatzem com a oficinas, i per suposat teletrabajant.

El control de l’horari es veu com una intrusió en la intimitat personal, acceptat com a norma, però incòmode per a col·lectius acostumbrats a treballar per objectius. La llei és molt clara, les empreses han de controlar l’horari laboral dels seus empleats.

Abans d’aquesta situació, l’equip de TAM-RH ha creat una solució que permet, per un lado, complir les obligacions de l’empresa respecte al control de l’horari, i per altres elements diferenciadors que permeten al departament de RRHH de l’empresa disposar de mecanismes. per poder incentivar i millorar l’estat de l’ànim dels empleats.

També disposa de planificació de tarees, ja de forma individual o en col·laboració amb altres empleats. A més de la gestió del calendari laboral de l’empresa i les vacances per contracte, permetent veure visualment si en cada departament hi ha un mínim mínim, o si pel contrari, s’han sol·licitat diversos empleats del mateix equip.

És una plataforma multi dispositiu que pot tenir instal·lada en un equip a l’entrada del lloc de treball i amb huella digital o escàner facial com en els propis telèfons mòbils dels empleats.

El sistema com reconeix el moment de començar la jornada començarà a llançar petites càpsules, per exemple, una frase motivadora a començar la jornada, un petit vídeo sobre un exercici per calentar les articulacions, recordatoris de levantarse de la silla (si és sedentari) i caminar un poc, beber líquids, i al punt de finalitzar la jornada, animar-se a l’empleat a no realitzar més hores, i indicar que seria un bon moment per preparar el dia del matí, o realitzar una sessió breu de ioga.

TAM-RH es troba disponible des de la seva pàgina web i té un període de prova gratuïta de 15 dies. El seu cost per empleat a la seva versió bàsica és de 2,99€/mes.

TAM-RH pot instal·lar-se juntament amb càmeres de detecció facial amb IA (intel·ligència artificial) per al control de l’horari sense contacte, per a la major seguretat davant la situació actual del COVID. També permet llegir matrícules de vehicles per al control de flotacions i altres sistemes de control d’accessos.

L’aplicació de TAM-RH és de l’empresa YoutterDS, empresa dedicada a la producció de programari i distribuidora de referència de càmeres i equips de videovigilància i control per IA líder a Espanya sota la marca YTS Security.

Enlace a la video presentació de la plataforma: https://youtu.be/4xt7e3u-0tg

Dossier de premsa

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...