domingo, septiembre 29, 2024

Pizziosa, la franquicia de pizzería escogida por el Informe de Perspectivas 2022 de Tormo Franquicias

Fecha:

[ad_1]

En el último informe elaborado por Tormo Franquicias Consulting y Franquicias Hoy sobre la perspectiva de crecimiento de empresas franquiciadoras para este 2022, aparece destacada en el subsector de comida italiana la empresa mallorquina Pizziosa pel seu components digital i afianzament en el servei delivery i take away, apuesta en calidad y automatización a través de maquinaria italiana de última generación.

“Para 2022 tenemos unas expectativas apasionantes, estemos en plena acció d’expansió de la franquicia amb negociacions molt properes al tancament per estar presents en diverses CCAA d’Espanya, que per ordre de maduració seran València, Andalusia, Madrid i Catalunya. El model de Pizziosa, basat en el maridaje d’un producte delicat i de gran excelència, conjuntament amb la nostra innovació des del punt de vista de la producció com a digitalització, permeten als nostres futurs franquiciats obtenir un model d’inversió ajustada i amb grans retorns”, assegura el director general Tolo Gomila amb una àmplia experiència en el sector empresarial i Horeca.

L’ensenyament inspirat en el precursor del Take Away i el delivery a Itàlia fa més de 50 anys, Mario Simeone, assessor del desenvolupament de marca, ha servit per crear una estructura robusta, visionaria amb una forta aposta en I+D+i que se traduir en simplificar els temps d’elaboració de masses respectant la qualitat de la pizza clàssica italiana.

Pizziosa, tal i com assegura, el seu CEO Tolo Gomilia, es presenta un nou any amb un projecte de franquicia maduro i afianzat, amb uns resultats EBITDA molt interessants per a inversors que busquen diversificar capital o emprenedors que volen un concepte d’autoempleo de fàcil gestió. i amb suport global de la central franquiciadora.

El grup Gomila Group Investment que gestiona l’empresa de Pizziosa ofereix dos models personalitzats en funció dels objectius empresarials de cada perfil, centrant el seu desenvolupament corporatiu a les principals ciutats de la província:

  1. Pizziosa Restaurante que requereix d’una inversió de 75.805 euros, dels quals el cànon d’entrada és de 15.000 euros, i cal pagar un royalty de publicitat de 1,5 % i un royalty de franquicia del 5 % sobre vendes mensuals.
  2. Pizziosa Take Away & Delivery on la inversió és de 53.000 euros, amb un cànon d’entrada també de 15.000 euros, i un royalty de publicitat i de franquicia igual que l’anterior.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...