jueves, mayo 2, 2024

De botellas de plástico a sillas profesionales para teletrabajar

Fecha:

[ad_1]

Actiu llançar una proposta Home Office que a més de ser saludable i facilitar l’activitat professional és sostenible. El comú denominador és la reciclabilitat, i presenta solucions d’equipament amb components reciclats i reciclables, entre ells el teixit Felicity, desenvolupat per la firma Gabriel, realitzat a partir de plàstic reciclat: 7 botelles d'aigua de 2 litres permeten fabricar 1 metro quadrat de teixit de polièster reciclat post-consumidor.

Nova vida per al plàstic reciclat que millora el planeta.
Tras el seu ús, les botelles reciclades i certificades d'acord amb l'estàndard global de reciclatge es recogen i es limiten abans de transformar el plàstic en grànuls i refundar-se en xips. Con estos chips se crean unos hilos crudos, que es transformen en teixit. Éste se lava, se tiñe, se seca y se ajusta al ancho correcto en un configurador de calor y, tras superar un exhaustivo control de calidad, está listo para tapizar silos, sillones, elementos de mobiliario o paredes. El resultat és un polièster reciclat que preserva la seva resistència i durabilitat, requerint menys energia i reduint les emissions de CO2 durant la seva producció.

Actiu incorpora aquest teixit en la seva oferta de solucions professionals per a espais de treball de tot el món i ara també al teletrabajo.

Un Home Office sostenible i mediterráneo
Actuar ha desenvolupat una guia per dissenyar i equipar els espais de treball en la llar, adaptant-los als estils decoratius que son tendència i afavoreixen la connectivitat, concentració i salut. Entre ells es troba l'estil mediterrani, amb una combinació de colors on el blanc es contrarresta amb tocs de colors vibrants com el blau i el groc, capaces de traslladar la frescura del mar i la calidesa del sol a través de meses i aparadors quins components. son més de 71% reciclats i 100% reciclables, y sillas semioperativas y operativas con tapizado Felicity que permeten connectar-se el respecte medioambiental amb el mar mediterrani, a la vegada que proporcionen màxima ergonomia.

Materials
L’estil mediterrani utilitza materials amb acabats puros i frescos com la fusta o el vidre que proporcionen lluminositat. Aquests materials es combinen amb suels oscurs de terracota, azulejo o ceràmica, tradicionals de la cuenca mediterrània, que crean una sensació inconfundible d’estar a prop del mar. Los tejidos que predominan están muy vinculados a la naturaleza ya sea por su carácter natural como el lin o porque buscan conservarla, como el tejido Felicity fabricat amb plàstic reciclat, dándole un nuevo uso y evitando que acabe en el fondo marino.

Decoració
En els detalls decoratius no poden faltar elements artesanals fets en barro, mimbre o vidrio. Vegetació com hierbas secas y flores frescas afegit textura a los espacios, que se completan con textiles y elementos decorativos en tonos azulados, clave para lograr esa combinación mágica de la calidez del sol y la frescura del Mediterráneo.

Un projecte sostenible d'economia circular
Dissenyar productes eficients sota una filosofia productiva sostenible, l’ocupació de les matèries respetuoses i l’optimització màxima dels processos productius estan detrás d’aquesta proposta d’Actiu per a espais de treball de tot el món, inclòs ara també el seu habitatge a través d’Actiu.store.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

La creatividad y el coaching; uniendo fuerzas para la innovación

En un mundo que constantemente demanda innovación y adaptabilidad,...

4 herramientas de Google para ayudar a planificar vacaciones

Con la llegada de las vacaciones, la labor de...

Recomendaciones para celebrar una boda en verano, con Detalles Armonía

Hacer una boda en verano es cada vez más...

Hair Forever, una clínica capilar en Barcelona

Asistir a una clínica capilar ayuda a tratar problemas...