domingo, octubre 6, 2024

Fundación Adecco presenta el calendario de sensibilización 2022 protagonizado por personas con discapacidad

Fecha:

[ad_1]

Baix el claim #LosValoresComoEsencia, la Fundació Adecco ha presentat el seu calendari de sensibilització de l’any 2022. Protagonitzat per 13 persones amb discapacitat i alguns dels seus familiars, l’almanaque destaca les principals actituds i comportaments que empreses, institucions i societats han de treballar per millorar el seu grau d’inclusió, en pleno siglo XXI i en sintonia amb la promesa de l’Agenda 2030 “no deixar a nadie atrás”.

Els valors reconeguts al calendari 2022 han estat identificats en el segon Laboratori de Diversitat i Inclusió de la Fundació Adecco, i es concreta en els següents: dignitat, solidaritat, responsabilitat, integritat, compromís, cooperació, humor, generositat, compassió, empatia, humor, humildad i respecte. “Els valors sempre han estat l’essència de la nostra activitat. Son atemporales y consustanciales a nuestros equipos y, mediante este Lab, quisimos dotarles de una mayor identidad y protagonismo. Determinam aquells que més hem de treballar en els processos de selecció, en l’acompanyament a les famílies i en l’orientació laboral a les persones que tenen més difícils, per plasmar després al calendari 2022”- destaca Francisco Mesonero, director general de la Fundació Adecco.

En aquest sentit, el directiu explica que: “molt més allá de la seva funció cronològica o de l’agenda, l’esperit d’aquest calendari es recorda, mes a mes, la importància de posar en pràctica actituds que ens guien cap a la plena inclusió de les persones. amb discapacitat. Un procés que exigeix ​​el compromís individual de tota la societat civil, ja volem avançar realment cap a una societat més inclusiva i sensible a la discapacitat, tots i cada un de nosaltres hem d’integrar aquests principis en el nostre dia al dia.”.

La dignitat, el valor primigenio
La dignitat és el valor principal, el pilar sobre el que s’assegura el treball amb cada persona i la font de la que emana el resta de valors plantats al calendari.

Un valor encarnat pel deportista amb discapacitat Raquel Domínguez, embajadora de la Fundació Adecco, que defineix aquest principi com “el reflex del nostre propi ser. Tots som valiosos i necessaris en aquesta cadena d’eslabons i tenim que obrir-nos a la grandeza, a la riqueza que aporta la diversitat i al talent alejado de les etiquetes, que sempre mutilan al que es posa i, al mateix temps, a quien les pone”.

Compromís empresarial
El calendari d’aquest any ha estat possible gràcies a la col·laboració de 39 empreses que recolzen la missió social de la Fundació Adecco, el #EmpleoParaTodos, el seu objectiu és accelerar la inclusió laboral de les persones amb més dificultats.

Francisco Mesonero ha destacat la necessària implicació de les empreses per a detenir l’exclusió en aquesta època incierta. “Les estratègies de diversitat empresarial han de demostrar la seva solidez i materialitzar-se en iniciatives que impulsen la inclusió laboral de les persones amb discapacitat. És el moment de demostrar que els valors com l’empatia, el respecte o la responsabilitat pesan molt més que la incertesa i la màxima garantia per a reforçar la cohesió social, a través d’un teixit empresarial més resilient. El suport que hem rebut per realitzar aquest calendari és una excel·lent mostra d’aquest compromís”.

El calendari i els testimonis complets dels protagonistas estan disponibles al següent enllaç: www.fundacionadecco.org/calendario/2022-valores-como-esencia

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Nueva financiación sin intereses para tratamientos de FIV, una solución accesible y flexible para todas

Access Fertility ha lanzado una nueva opción de financiación...

Vuelta al cole; ¿Por qué es un buen momento para iniciar un tratamiento de ortodoncia?

Con la llegada del nuevo año escolar, los progenitores...

Fifty Doctors, sinónimo de innovación y hospitalidad 5 estrellas en complejos hospitalarios de México

Hoy en día, muchas ciudades de México necesitan de...

Innovación en seguridad eléctrica; Presentan nueva funda retráctil para toma de tierra con contracción 3;1

El sector de la seguridad eléctrica continúa avanzando con...