lunes, octubre 7, 2024

En Talio creen en el crecimiento a través de la mejora continua y el desarrollo de la sociedad

Fecha:

[ad_1]

En Talio, des de fa anys, comparten la filosofia Ner que es basa en impulsar l’avanç col·lectiu i l’obtenció de resultats amb el propòsit de millorar la societat.

El propòsit per al 2022 és seguir en aquest camí, evolucionant i ajudant a crear un canvi positiu i durar al món.

Un any més, han volgut contribuir en diverses línies d’actuació, aportant el seu gran d’arena a organitzacions tant locals com a països en desenvolupament, per que puguin seguir amb el seu propòsit de millorar la societat i la qualitat de vida de les persones a través dels diferents projectes i iniciatives que realitzen.

Projectes de finançament social i cultural
En Talio sienten la responsabilitat de generar un impacte positiu en els altres i, en especial, en els grups més vulnerables. Per ello aportan el 5% dels seus resultats amb l’objectiu de dar oportunitats a quiens més ho necessiten.

Per respondre a aquest compromís, al llarg del 2021 han col·laborat amb les següents iniciatives:

Rotary Club de Bilbao
Per tercer any consecutivo, en Talio cooperar amb el Rotary Club de Bilbao per impulsar el seu treball de prestar serveis humanitaris en les seves comunitats. El RCB lidera diversos projectes solidaris i entre ells, han tingut l’oportunitat de contribuir als següents:

Pupitres para las niñas pigmeas (Camerún)
A través d’aquest projecte, el Rotary Club de Bilbao podrà traslladar els fons recaudats a Sor Victoria a Camerún per construir 100 pupitres per a las niñas Pigmeas en escuelas gestionadas por las Hermanas de la Pureza de María, en plena selva del Camerún.

Empoderamiento de las mujeres de Howrah (Índia)
Gràcies a aquest projecte 60 joves de Howrah, pertenecientes a famílies pobres i sense experiència prèvia, podran realitzar cursos de formació de Peluqueria i de Corte i Confecció. Aquests cursos els permetran generar ingressos des de la seva casa o sent contractades per confeccionar vestits o maquillar a altres joves amb motiu de festes i banquets de boda.

Tanques de agua fresca para la iglesia de Bandel (Índia)
Gràcies al projecte realitzat a l’església de Bandel, liderat pel Rotary Club de Bilbao, s’ha pogut construir dipòsits per refrescar l’aigua de la font a la que acuden molts feligreses i peregrins durant l’any.

Walale: Agua y salud para Angola
En Walale complieron el seu somni alzando ja fa 3 anys la font que abasteix a centenars de persones diariament. Sin embargo, el proyecto no acabó aquí y por ello, en Talio han querido seguir col·laborant amb ells.

El passat any va tornar a Angola per realitzar diverses accions relacionades amb la formació i sensibilització a prop del bon ús de l’aigua, tant en l’alimentació com en la higiene personal, amb l’objectiu de reduir les malalties que produeixen el consum d’aigua no segura. A més, cada any introdueixen millores com el canvi de les plaques solars de la potabilitzadora el passat mes de novembre, veient així per la qualitat de vida de les persones d’Angola.

Ekuma: Ayuda sanitaria en el hospital militar de Bissau
Ekuma
és un equip de sanitaris coordinat a través de l’ONG Coopera Euskadi que es carrega de proporcionar ajuda sanitària a la població de Guinea Bissau, un petit país africà que cuida d’especialistes i cuyas únicas cirugías que se practican (excepte cesáreas) son llevadas a cabo por equipos médicos extranjeros.

El pasado año les solicitaron que pudiesen tornar dues vegades a l’any. Per ello, en Talio han querido posar el seu grano d’arena per fer possible la seva volta i per a que l’equip disposi del material necessari per dur a terme les campanyes de cirugía que programaran anualment.

Fundació Peñascal: Projecte «Hegalak», risc d’exclusió Bizkaia
Aquest any Talio ha querido seguir amb la seva aportació a la Fundació Peñascal amb l’ànim de recolzar el seu gran treball de integrar en la societat a persones que estan en situació o risc d’exclusió.

“L’objectiu del programa Hegalak és acompanyar a les persones participants en els processos d’inserció sociolaboral mitjançant la facilitació, mediació i orientació tant en l’accés a un recurs residencial digne i estable, com a la convivència durant el procés d’emancipació i construcció. del nucli convivencial”.

DOA: Cirugía desde Donostia a Guatemala i Bolívia
En DOAn, Denok Osasunaren Alde – Todos Por La Salud, llevan dieciséis anys desplaçant a més de 2.600 voluntaris per als seus programes a Bolívia i Guatemala. Sense embargo, a causa de la pandèmia de la Covid, el 2021 els voluntaris no poden desplaçar-se a Bolívia.

A pesar de ello, han aprofitat aquest temps per renovar els equips que necessiten per continuar el seu treball durant els propers anys i recentment, gràcies a les ajudes rebudes, han aconseguit adquirir una màquina de Anestesia/respirador per al poder realitzar un mitjà de 150 intervencions quirúrgiques a persones sense recursos en zonas de la Selva Amazónica de Bolivia.

Banc d’aliments de Bizkaia
La situació de vulnerabilitat de moltes persones i famílies s’ha vist agravada per la pandèmia durant els últims anys. Ara més que mai en Talio creen que és necessari ajudar als seus veïns i, per ell, per segon any consecutiu, han volgut col·laborar amb el Banc d’Aliments de Bizkaia per reforçar el seu treball de assistir a totes aquelles persones que demanin aliments.

Casa de Misericòrdia de Bilbao
Des de la seva fundació, la Casa de Misericòrdia de Bilbao ha estat una institució dedicada a atender als més necessaris de Bilbao. Des de 1989 començaron a atender exclusivament a persones majors i, actualment, compten amb 237 places per al cura de persones majors.

El pasado mes de noviembre Talio donó 10 equips informàtics de sobremesa a la Casa Misericòrdia de Bilbao per a l’ús i el disfrute dels seus treballadors amb el fin de que ayuden i faciliten els seus treballs.

Projectes d’experiència: «apropant el nostre coneixement és la millor aportació»

Los trabajadores de Talio marcan la diferencia aportant el 2% del seu temps en la realització de projectes per a la seva comunitat.

Asociación de familiares de personas enfermas de alzheimer y otras demencias de Bizkaia (AFA Bizkaia)
La AFA Bizkaia ajuda a totes les persones que sufren, d’una forma u otra, la malaltia d’Alzheimer i altres demències.

Amb l’objectiu de facilitar el treball dels seus empleats i millorar les seves eines laborals, en Talio donar el seu servei d’implantació d’Office 365 per a tots els equips informàtics de la fundació. D’aquesta forma, ajudarà a digitalitzar les seves eines millorant el rendiment, la comunicació i la satisfacció dels treballadors de la fundació.

Agrupación deportiva Enkarterri
En Talio esponsoritzar a l’Agrupació Deportiva Enkarterri que aúna des de 1991 las sociedades ciclistas de Balmaseda, Karrantza, Zalla y Sodupe de categorías cadete y junior. Aquest any han treballat codo amb codo en el desenvolupament de la seva nova pàgina web que molt pronto estarà disponible.

Talio desitja un any ple de projectes, solidaritat i il·lusió i un ¡Feliç 2022!

Per estar al dia de totes les seves novetats, seguirlos en les seves xarxes socials LinkedIn i Twitter.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado