sábado, septiembre 28, 2024

Redkom: «La inversión en el mantenimiento informático es rentable para las empresas e incluso tiene un retorno de inversión»

Fecha:

[ad_1]

Actualment, una gran majoria d’empreses considera el manteniment informàtic com una tarea extra que s’ha de complir una vegada quan i retomar quan sigui estrictament necessari. Un gasto que, si no apareix una avería grave, la majoria de les empreses s’estalvien i no dan la suficient importància. Sense embargo, les empreses estan cada vegada més informades i basen una gran part del seu treball en els mitjans digitals. És per aquest emotiu que el manteniment informàtic és imprescindible.

Redkom és una empresa que porta des de fa més de 26 anys dedicant-se al manteniment informàtic, a l’assistència in-situ, l’assistència tècnica remota, hosting, reparació d’ordinadors, recuperació de dades i molt més. Des del 1995 Redkom afirma que el manteniment informàtic és una assignatura pendent de les empreses i recalca la importància d’aquest actiu rentable. Redkom afirma a les empreses que les saldrà rentable contar amb un equip tècnic tant de forma freqüent per optimitzar els seus equips, com de forma puntual, per arreglar qualsevol avís urgent.

“Els nostres clients han vist, a llarg termini, un gran augment en la seva productivitat al contar amb el nostre manteniment informàtic periódic. En moltes ocasions hem observat com els empleats pierden el seu temps, temps que podria dedicar-se al seu lloc de treball, arreglar averías i problemes informàtics. Quan els ordinadors no tenen un manteniment i una optimització adequada, els empleats perdran el seu temps preciós esperant que els seus equips s’arreglen. También es posible observar un descenso en la productividad debido a equipos que funcionen lento y que no rinden correctamente” explica Redkom.

Segons Redkom, un equip bé optimitzat i actualitzat funcionarà de manera fluida, amb el màxim rendiment. Així és com les empreses augmentaran la productivitat dels seus empleats. Això, que en un principi pot semblar algo positiu, però sense una importància transcendental, a llarg termini es pot posicionar a l’empresa en un nivell moltíssim més alt que la competència, que no tindrà els seus equips actualitzats i al dia.

Un altre gran benefici del que gaudiran les empreses que coneixen amb el manteniment de Redkom, a més de l’horror de temps a l’hora de reparar una avería, és la prevenció de les mateixes. Es tracta d’un gran estalvi per lucre cesant, és dir, un estalvi d’aquests diners que les empreses deixen de produir durant el temps que els seus ordinadors estan averiats. L’horro també es veu reflectit quan s’eviten pèrdues de dades, problemes de les empreses, en molts casos s’han de recompensar econòmicament als seus clients.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...