sábado, septiembre 28, 2024

Flor de Mayo Up, la línea exclusiva de la compañía para su canal digital, sigue escalando posiciones

Fecha:

[ad_1]

La marca valenciana Flor de Mayo, perteneciente a la companyia Jesús Gómez, segueix guanyant adeptos a través de la seva nova botiga electrònica i els seus responsables ja confirmen que la nova línia estrella de la marca serà la seva col·lecció Flor de Mayo Up, dissenyada específicament per al canal digital.

flormayo.com compte amb fins a 25 línies de productes diferents. En conjunt a prop de 120 articles de bellesa per a tot tipus de pells i necessitats específiques; productes per a la cura i la neteja facial sales de bany, olis facials i corporals, tractaments corporals i un ampli abanic de fragancias, entre altres coses.

Entre els productes més demandats per part de les compradores, la companyia senyala el seu tònic hidratant facial, formulat a partir de niacinamida (vitamina B3), àcid hialurónico i pantenol (vitamina B5) que provoca neteja hidratant i rejuvenedora; el seu contorno d’ulls hidratant i il·luminador, que aconsegueix hidratar, atenuar les bosses i les olleres i reduir els signes de fatiga d’aquesta zona delicada; contorn; la crema facial hidratante e iluminadora oh my match, un autèntic escudo ante los agentes externos gracias a la seva barreja d’ingredients a base de ceramides, niacinamida, tetrapéptido, acid hialurónico,etc.; els aceites facials, i molt especialment el seu oli potenciador de bellesa, considerat un bestseller; el desmaquillante bifásico de ojos y labios, enriquecido con camomila ecológica, aceite de almendras dulces y glicerina vegetal, para una limpieza rápida, delicada y efectiva; su leche y gel limpiador hidratante, dos productos perfectos para la limpieza diaria y fondo de la piel; o el seu sèrum hidratant i il·luminador, un must a l’hora d’hidratar el rostre en profunditat, i aconseguir l’efecte bona cara. I, per supuesto, les seves fragàncies Be Yourself creades especialment per al seu llançament a l’eshop.

L’èxit dels productes de la companyia ha de ser principalment la combinació de quatre factors decisius per al consumidor actual. “L’alta qualitat de tots els ingredients empleats per a l’elaboració dels articles combinats en la seva fórmula Wow, la seva efectivitat instantània, la seva bona aroma i la seva excel·lent relació qualitat preu” ha afirmat Claudia Gómez, directora de comunicació de Flor de Mayo.

“El consumidor actual, añade la directiva, es el cliente más exigente e informado que la industria ha conocido nunca”. Amb l’objectiu d’adelantar-se a les seves necessitats, i de donar resposta a les seves crecientes demandes, Flor de Mayo compte amb una estructura, principalment composta i liderada per dones, amb més de 160 empleats i produir tots els seus productes a Espanya .

“Los productos Flor de Mayo Up, afirma Gema Oriola directora de Màrqueting de la marca, són exclusius i creats adhoc per a les necessitats de la clienta d’avui en dia. Son productes diferencials, que compten amb una fórmula wow adaptada a les últimes tendències del mercat. Desarrollada en els laboratoris de la companyia pel seu equip d’I+D+I, amb principis eficients actius, i amb un bon equilibri entre el percentatge de principi actiu i la barreja d’ingredient-producte”.

Flor de Mayo és una empresa espanyola centrada 100% en la millora continua. Amb aquest objectiu, el seu Pla Estratègic 2019-2021 ha destinat una inversió d’1,5 M€ per a l’ampliació i l’automatització de les instal·lacions, dotant-les de més espai i recursos; la implantació del model de gestió Lean Manufacturing, de la mà de SGS i enfocat en l’eficiència, millora continua i qualitat total; i la puesta en marxa de la nova unitat de negoci digital.

En l’actualitat, l’empresa Jesús Gómez compta amb 11.500 m2 tras la seva reforma, entre oficines, plantes de fabricació, envasat i almacenes, on es crea, fabrica i envasa tots els seus productes. La compañía cuenta con 12 líneas de salas blancas de envasado automáticos. A més, també disposa d’un laboratori propi, format per un equip tècnic de professionals amb gran experiència en el sector cosmètic, perfumeria i ambientació, i dedicat al desenvolupament de fórmules novedoses a la selecció dels millors ingredients.

Més informació sobre Flor de Mayo
Flor de Mayo és una marca pertenedora a la companyia Jesús Gómez SL, una empresa familiar fundada a València en la dècada dels 90 i consolidada en l’actualitat com a líder en la fabricació de productes de bellesa i ambientació. La empresa cuenta con otra gran marca: La Casa de los Aromas.

La companyia va fabricar l’any 2020 més de 22 M€ i compte amb una plantilla formada per un equip tècnic amb més de 160 professionals amb gran experiència en el sector de la cosmètica, perfumeria i ambientació. Aquest equip desenvolupa un control extensiu de tots els processos, així com diversos assaigs: organolèptics físic-químics i microbiológicos. Siempre amb la finalitat de millorar el resultat final dels productes, recolzant també la formació del personal i col·laborant amb laboratoris i experts externs.

Jesús Gómez SL opera en España y en otros 50 mercados internacionales.

http://flormayo.com/

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...