viernes, septiembre 27, 2024

Gusto Garantizado, SL colabora con la consultoría de empresas CEDEC para reforzar su posición en el mercado

Fecha:

[ad_1]

Des de la seva seu central, l’empresa distribueix més de 350 tonelades dels seus productes per a tota la geografia espanyola, ja sea en grans empreses del sector de l’alimentació com en petits comerços que venen al detall, oferint a tots ells un assessorament tècnic especialitzat gràcies a un equip humà altament qualificat.

En la seva política de millor continua, l’empresa analitza els hàbits i les preferències del consumidor amb l’objectiu d’oferir aquells productes que s’adapten a les noves necessitats, tendències i gustos, sempre. manteniendo els màxims estàndards de qualitat. Per això, utilitzen sempre matèries primeres de primera qualitat, amb una producció subjecta a controls exhaustius de qualitat per oferir la màxima garantia als seus clients.

Resultat de ello, és la consolidada posició que l’empresa posa al mercat, amb una xifra de negoci i vendes que, fruit de la satisfacció dels seus clients, augmentan any tras any.

Gusto Garantizado, SL col·labora, des de l’any 2020, amb la consultoría estratègica d’empreses CEDEC en el desenvolupament d’un pla estratègic amb l’objectiu d’abordar el futur amb majors garanties d’èxit i consolidar el seu creixement i posició al mercat.

La consultoría d’organització estratègica d’empreses CEDEC és líder en Europa en gestió, direcció i organització per a empreses des de 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resulten més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de la Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial resideix en la seva metodologia contrastada de treball. CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Presente en Francia, Bélgica, Luxemburgo, Suiza e Italia y, des de 1971, a España, con oficinas en Madrid y Barcelona, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, més de 13.000 a Espanya, ocupant una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves sedes, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, la Asociación Española de Empresas de Consultoría.

El treball i consolidació de CEDEC com a consultoria especialista en l’organització estratègica empresarial, es veu reflectit en nombroses opinions y casos d’èxit d’empreses que ofereixen de forma desinteressada su opinió de CEDEC i podeu consultar a les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec-group.com/es/opiniones, amb comentaris al seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...