sábado, septiembre 28, 2024

Baufest cumple 30 años a la cabeza de la innovación tecnológica centrada en las personas

Fecha:

[ad_1]

Baufest, consultora tecnològica internacional amb foc en les persones, compleix el seu 30 aniversari apostant per la innovació. Des del seu naixement, la companyia ha experimentat un creixement important, passant de ser una empresa local argentina a una multinacional que dóna servei a més de 200 clients en 50 països diferents.

En l’últim any, Baufest ha apostat per Espanya com a porta d’entrada a Europa, incorporant Vanadis, companyia espanyola dedicada al desenvolupament d’aplicacions mòbils, i adquirint part de l’escola ESTECH, dedicada a la formació de professionals en desenvolupament Full Stack i Gaming.

“Creem que Espanya és una regió clau per a l’expansió de Baufest al resto de Europa i, de fet, prevem triplicar la facturació al país en un termini de tres anys des del començament de les operacions. Tenim una filosofia de millora continua, tant dels processos com dels serveis que oferim, i per fer-ho possible apostar per les persones i el seu desenvolupament professional mitjançant programes que ajuden a adquirir els coneixements necessaris per donar resposta als propers desafiaments de les mitjanes. y grandes empresas”, va indicar Alfonso Sánchez, Country Manager de Baufest a España.

Tecnologia centrada en les persones
Des de la seva fundació l’any 1991, la companyia, que va néixer sota el nom de Bauhaus, ha destacat per mantenir-se a l’avantguarda en la incorporació de tendències tecnològiques i adelantar-se a les necessitats dels negocis. A més, és reconegut per la seva visió única en el desenvolupament de solucions completes de programari per a grans empreses, amb alts estàndards de qualitat i centrats en millorar la vida de les persones que utilitzen aquesta tecnologia.

“Fa tres dècades, la concepció de l’usuari al centre era pròpia del disseny industrial i no del desenvolupament de programari. Fuimos precursores prenent aquests conceptes de la Bauhaus i en 30 anys hem portat aquesta visió un pas més allá amb els Principis de Tecnologia Centrada a les Personas, els quals llancenem durant l’any passat”, assenyala Ángel Pérez Puletti, CEO i fundador de Baufest.

Asimismo, Baufest porta 14 anys empleant Bauzen, un model de gestió que busca la millora continua dels processos, productes i serveis a través del compliment d’ocho principis basats en les oportunitats de millora en comunitats de pràctica, sistemes de contribucions i gestió de la qualitat son infinites.

Certificació Great Place to Work
Baufest entiende aquest sistema com una filosofia en la que cada Baufesiano té la capacitat i responsabilitat de millorar els processos i serveis que ofereixen, per a que tots tinguin l’oportunitat d’implicar-se en la forma en la que les coses es porten a cabo.

Per aquestes i altres raons, Baufest pertany, des de fa 11 anys, al ranking Great Place to Work, ja que tal i com explica Puletti “el ser inlcuidos respondre a que en Baufest ens hem enfocat a construir entre tots una gran experiència de treball internacional. , amb oportunitats de desenvolupament i buscant potenciar a les persones i posar-les al centre de la nostra activitat.”

Institut de Tecnologia Baufest
Per un altre treball, per maximitzar la capacitat de Baufest com a formadors i desenvolupadors de talent, la companyia posa en marxa, aquest any, el Baufest Institute of Technology (BIT), una iniciativa que busca formar i desenvolupar les habilitats de les persones en tecnologia, negocis y liderazgo per brindar serveis d’excel·lència i incrementar el seu valor com a professionals.

A més, entendint la importància que el sector logístic tindrà en els propers anys i la necessitat de comptar amb professionals amb alt tecnològic en diferents països, el 2019 Baufest adquirió TransSolutions, empresa de programari peruano-estadounidense enfocada en solucions per a transport i perfil.

Dossier de premsa

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...