domingo, septiembre 29, 2024

El IIVC sella un acuerdo con OCA Global para la colaboración en sus sellos y distinciones de RSC

Fecha:

[ad_1]

L’Institut Internacional del Valor Compartit va donar un acord de col·laboració amb OCA Global per a la validació i la certificació del procés d’informació i documentació prèvia de les sol·licituds a la concessió de les distincions de Territori Innovador i Socialment Responsable i el Sello al Mèrit a la Creació de Valor Compartido. Dicha col·laboració aportar la professionalitat i experiència al procés singular i de valor de les sol·licituds amb distincions.

Territori Innovador i Socialment Responsable ha estat desenvolupat per l’IIVC com una forma de posar en valor als territoris geogràfics o administratius que tenen en la seva visió i en els seus entorns reguladors, socials i econòmics, clars compromisos amb la sostenibilitat, la responsabilitat social i la creació de valor compartit; així com una aportació en quant al disseny d’accions i projectes de comunicació, impacte i divulgació de la realitat singular.

Sello al Mérito a la Creación de Valor Compartido es un galardón que ya cuenta con un año de vida y con el que ha distinguido a empresas como Laboratorios Quinton, Alares, Fundación Diversidad o Bridepalla, i que vol ser un reflex òptim, transversal i exigent de la responsabilitat social a les empreses, així com el seu impacte en els grups d’interès relacionats. Una doble visió, interna i externa, que fa innovador i de gran valor per a les empreses que volen entrar en el procés.

En paraules de Luis Antonio González Pérez, president del IIVC «esta col·laboració és mostra de la responsabilitat social i la sostenibilitat son realitats de gran interès i impacte, i que per a que resulten beneficis per a l’empresa o les institucions, han de tractar-se amb el rigor i professionalitat que ens aportem OCA GLOBAL».

Per la seva part José Antonio Zamora, Director d’Explotació de la Divisió de Certificació d’OCA GLOBAL, va ressaltar «así que converteix OCA Global en l’empresa que de forma exclusiva podrà realitzar els treballs gràcies al desenvolupament del conjunt dels models de validació i certificació aprovats per el IIVC».

OCA Global és un grup internacional de capital privat -con sede central a Espanya-, dedicat a les activitats d’inspecció, certificació, assaigs, consultoria i formació, que emplea a 2.800 persones a tot el món. Amb més de 40 anys d’experiència, OCA Global disposa d’acreditació oficial com a laboratori i organisme d’inspecció i certificació segons ISO 17020, 17025 i 17021 per a múltiples estàndards, sent reconegut internacionalment per ILAC.

El IIVC és una entitat sense ànim de lucre dedicada a l’estudi, la investigació, la promoció i la divulgació de la responsabilitat social corporativa, la creació de valor compartit i la sostenibilitat.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...