sábado, septiembre 28, 2024

Lefebvre Sarrut celebra LightSpeed Open Day, evento de clausura de su programa de aceleración de startups

Fecha:

[ad_1]

El grup Lefebvre Sarrut, del que forma part la editorial jurídica Lefebvre, ha celebrat el primer LightSpeed ​​Open Day, una jornada de portes obertes per a clausurar velocitat de la llum, el seu primer programa d’acceleració de startups a escala europea. Les seis finalistes han tingut l’oportunitat de demostrar la seva evolució i el grau de creixement i el grau de creixement assolit durant els sis mesos del programa en un acte celebrat a Milà.

L’objectiu principal de LightSpeed és potenciar el creixement i ajudar a ser sostenibles a les startups del sector legal i d’assessorament professional europeu que es troba actualment en fase ‘Growth Stage’, és a dir, que puguin ser sostenibles gràcies al seu producte i nivell del servei. Segons Olivier Campenon, CEO de Lefebvre Sarrut, «nuestro ecosistema jurídico avanza rápidamente». Per aquesta raó i «com empresa líder en informació jurídica, ens comprometem a fomentar la innovació en tota Europa. Hem aconseguit accelerar a sis joves emprenedors, fent el seu treball, ajudant-nos». a crear serveis sostenibles i actius potents per al seu èxit futur. El propòsit de la nostra companyia és activar el coneixement ajudant, innovant i aprofitant recursos únics per a una societat justa i sostenible».

Les startups van ser seleccionades el passat mes de març per la seva visió i alineament amb l’estratègia de Lefebvre Sarrut, les característiques del seu equip, el mercat en el que desenvolupa la seva activitat i la innovació del producte que ofereix. Brickken (Espanya), myCo (França), COP (Itàlia), Nalantis (Bèlgica), Skopos (Países Bajos) y Drets Quotidiens (Bélgica) han contat amb l’ajuda d’experts locals i europeus del grup, han participat en workshops i focus groups mensuals i han accedit a experts del sector que els ajudaran a evolucionar les seves solucions.

Superades expectatives
Paràgraf Liliana Tamayo, responsable d’Innovació i Marca en Lefebvre, el resultat obtingut amb aquest programa ha superat totes les expectatives. “En aquest programa s’ha combinat l’agilitat i un enfocament obert per a que tots els participants puguin aprendre tant dels seus èxits com dels seus fracasos”. Per la seva part, Camille Sztejnhorn, directora d’Innovació de Lefebvre Sarrut, ha anunciat la celebració de la segona edició del programa al temps que ha afirmat que LightSpeed ​​és «un hito decisivo» a la hoja de ruta de la innovación en la compañía. “El resultat final d’aquest programa a mesura reconeix el nostre compromís amb la comunitat. de la innovación y lo hace real”, segons ha comentat.

Edwin Mata, CEO i fundador de la startup española Brickken Assegureu-vos que «LightSpeed ​​ens ha ajudat a enfocar molt millor la nostra aproximació al mercat. Existeix un desconeixement sobre la tokenització i el blockchain, i l’equip de Lefebvre Sarrut ens han proporcionat eines i orientació per a conèixer el nostre producte i perquè Brickken pugui evangelitzar. sobre el paper de les fitxes de seguretat com a instrument de finançament i de les fitxes d’utilitat com a unitats de valor que poden intercambiar per productes i serveis».

En aquesta primera edició de LightSpeed han participat en un total de 58 startups, 15 d’elles espanyoles, el que per als organitzadors evidencia l’esperit emprenedor del sector i el canvi que està vivint el sector.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...