sábado, septiembre 28, 2024

El Grupo Schaeffler celebra el aniversario de la empresa: en movimiento desde hace 75 años

Fecha:

[ad_1]

És una de les grans històries d’èxit «Made in Germany»: El proveïdor global per als sectors de l’automoció i la indústria Schaeffler celebra el seu 75º aniversari. Los hermanos Dr. Wilhelm i Dr.-Ing. Eh Georg Schaeffler va col·locar la primera pedra del Grupo en 1946 fundando Industrie GmbH en Herzogenaurach. Era l’inici d’una empresa que compta avui amb més de 83.900 empleats a prop de 200 emplaçaments repartits en 50 països. Entre altres, tres exitoses companyies independents —INA, LuK i FAG— es van unir per crear un líder tecnològic global amb l’ADN d’una empresa familiar. En conseqüència, Schaeffler ha celebrat els seus 75 anys de progrés, innovació tecnològica i èxit econòmic mitjançant una cerimonia d’aniversari en línia per a tots els/les empleats/as i per a alguns convidats del món econòmic i polític.

El espíritu pionero, las innovaciones y las adquisiciones estratégicas son la base del éxito
El crecimiento de la empresa a partir de 1950 ha sido posible gracias al rodamiento de agujas guiadas por jaula, un invento genial del Dr.-Ing. Eh Georg Schaeffler que va revolucionar el moviment i la mobilitat, tant en la construcció d’automòbils com a la indústria.

Aquest invent va establir els fonaments d’un èxit global continuat. L’any 1965, els dos germans van decidir invertir a LuK Lamellen und Kupplungsbau GmbH, ubicada a Bühl, a la regió alemana de Baden, que avui dia és la seu de la divisió Automotive Technologies. El embrague de muelle de diafragma, el volant d’inercia de doble massa i els elements de motor son exemples de productes innovadors amb la que l’empresa s’ha situat a la vanguardia tecnològica. Des de 1999, LuK és una societat participada íntegrament per Schaeffler.

L’any 2001, Schaeffler va adquirir FAG Kugelfischer Georg Schäfer AG a Schweinfurt. Gràcies a aquesta compra, Schaeffler es va convertir en el segon major fabricant de rodaments del món. El 2015 Schaeffler AG va sortir a una borsa amb gran èxit. En l’actualitat, les tres marques de productes INA, LuK i FAG estan unides sota la forta marca corporativa de Schaeffler.

«El espíritu pionero siempre ha sido decisivo para el éxito de Schaeffler como empresa. Com els accionistes som especialment conscients del que aquest èxit durant dècades depenen, sobre tot, del compromís dels nostres empleats i empleats en tot el món, així com dels nostres clients i proveïdors», ha dit Georg FW Schaeffler, accionista familiar i president de la Junta de Supervisión de Schaeffler AG.

Estudi transparent i científic de la història de la companyia
Con ocasión del aniversario de la compañía, la familia Schaeffler ha encargado una investigación sistemática de su historia, que está indisolublemente vinculada a la empresa, consiguiendo encomendar dicha tarea también prestigioso historiador Prof. Dr. Gregor Schöllgen. Schaeffler presentarà els resultats d’aquesta investigació —que també inclou els anys anteriors a la constitució de l’empresa l’any 1946— en el marc de la celebració de l’aniversari, amb una pàgina web de nou disseny que permet experimentar la història, així com conèixer-ne. persones i les innovacions tecnològiques que hi ha darrere. Enlace: http://www.schaeffler.com/history. La presentació i anàlisi exhaustiu sota el títol de «Schaeffler. Biografía d’una família i de la seva empresa» del Prof. Dr. Schöllgen es publicarà a principis de desembre a l’editorial Deutsche Verlags-Anstalt de Múnich.

«Desde sempre, Schaeffler s’ha caracteritzat per la seva extraordinària capacitat innovadora i el seu alt nivell de responsabilitat social», ha dit el Prof. Dr. Schöllgen. «La curiosidad y la mirada enfocada al futuro, que ya motivaron a los dos hermanos, son la gran fuerza, hasta el día de hoy, de esta empresa familiar, defensora de la tradición.»

Establiment de la Fundació Schaeffler
Amb ocasió del 75º aniversari de Schaeffler, Schaeffler AG i IHO Holding estableixen la Fundació Schaeffler per subrayar la responsabilitat social del Grup Schaeffler i els seus accionistes familiars. La Fundació Schaeffler es dotarà amb un fons inicial de 3 milions d’euros, aportats a parts iguals per Schaeffler AG i IHO Holding. El fons de dotació de la fundació augmentarà cada any mitjançant aportacions complementàries. Al mateix temps s’integraran les activitats existents, com la Fundació Schaeffler FAG. La fundació desenvoluparà les seves activitats en tot el món i es centrarà en tres àrees principals: 1) Protecció del Clima i del Medi ambient, 2) Investigació i Ciència i 3) Formació, Qualificació i Igualtat d’Oportunitats.

Amb la seva Hoja de Ruta 2025, el Grupo Schaeffler s’ha posicionat clarament a nivell estratègic de cara al futur. En aquesta estratègia, l’empresa amb les seves tres divisions aposta sistemàticament per la transformació en els sectors de clients, per seguir sent el soci tecnològic preferit dels seus clients també en el futur. En el nucli estratègic estan la sostenibilitat i la digitalització, flanqueades per cinc àrees d’enfocament relacionades amb temes com els accionaments eficients en CO2 o les energies renovables.

«Mientras haya movimiento, también existirá Schaeffler. En Schaeffler, la innovación, la calidad, la comprensión del sistema y la excelencia en la fabricación es combinan para formar una fuerza común. Con esta fuerza y ​​el ADN de la empresa familiar estemos perfectamente preparados para el futuro», ha dit Klaus Rosenfeld, CEO de Schaeffler AG.

Sobre Schaeffler – Som pioners en moviment
Com a proveïdor global líder per als sectors d’automoció i industrial, el Grup Schaeffler impulsa desenvolupaments innovadors des de fa més de 70 anys. Amb tecnologies, productes i serveis innovadors per a accionaments eficients en CO2, la mobilitat elèctrica, la indústria 4.0, la digitalització i les energies renovables, la companyia és un soci fiable per fer que el moviment i la mobilitat siguin més eficients, intel·ligents i sostenibles. El seu programa de productes inclou components d’alta precisió i sistemes de motor, transmissió i xassís, així com solucions de rodaments i casquillos de fricció per a una gran varietat d’aplicacions industrials l’any 2020, l’empresa va generar vendes per un valor de 12.600 milions d’euros. al voltant de 83.900 empleats, Schaeffler és una de les majores empreses del món de propietat familiar. Amb més de 1.900 registres de patents en 2020, Schaeffler ocupa el segon lloc en el ranking de les empreses més innovadores d’Alemanya segons l’Oficina Alemana de Patents i Marques.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...