domingo, octubre 6, 2024

Madavi inicia su etapa expansiva, más internacional que nunca y 100% digital

Fecha:

[ad_1]

Madavi the YES Company anuncia l’inici de la seva etapa expansiva, el que significa crecer des del punt de vista de projectes a nivell internacional, facturació i equip.

“El nostre objectiu és el 35 % de la nostra facturació procediment de projectes internacionals. Queremos arribar a més empreses i fer un món empresarial més apreciatiu”, explica Fernando Iglesias, CEO de Madavi.

En aquests moments ja treballeu globalment de la mà dels seus clients internacionals com Danone, Weidmuller, Startup Wise Guys, Evian…

“Som cien per cien remote i online, i tenim un magnífic equip. Per tant, estem preparats per treballar amb moltes més persones i que més empreses es beneficien d’un dels nostres principis, el de l’abundància, i que simplement és ver en les organitzacions i en les persones el millor del que hi ha per fer-ho més. i millor; ver la oportunitat; lo que sí se té; ho bé que ja existeix… què podríem fer inclòs millor… Que no es mierda, siempre es abono”.

Des del seu naixement, la aproximació de Madavi ha estat única, es basa en “Cambiar la forma en que canviem”. “El canvi basat en las fortalezas es nuestra bandera”. “¿Qué se ha hecho siempre en las empresas cuando algo no va bien? S’analitza les causes del problema, es busca una solució i s’aplica el pla d’acció. Es el paradigma de la escasez, de lo que no se té”.

Con la indagació apreciativa, llegó el paradigma contrari, el de la abundancia. És la principal metodologia que utilitza Madavi. “En el lloc de focalitzarnos en els problemes, la indagació apreciativa ens proposa aprofitar aquesta situació per generar un canvi a un nivell major. Despertar en las personas una imagen más positiva de sí mismas impacta en toda la organización y, por lo tanto, nos permite llegar más rápido y más llejos”.

En la trayectoria de Madavi hi ha tres etapes: “la era de los fundadores”, “la era de los pioneros” i “la era expansiva”. “Ahora, els pioners ens convertim en mestres d’altres, incorporem nous socis i talent intergeneracional. Queremos sacarle partit a tot el que hem aprendido en estos últimos años dándole más valor a nuestros clientes”.

Madavi The YES Company nace el 2015, i en la seva vida es poden senyalar hitos importants. En abril de 2016 afrontan el seu primer gran projecte a nivell internacional amb Danone a París, “celebram una cumbre internacional amb 80 persones i representació de 20 països”. L’any 2017 es completa l’equip amb els socis actuals: Fernando Iglesias, Iciar Sanz, Ana García Villas-Boas, Miguel Ángel Sanz, Cristina Sendino, Coe Martínez de Lejarza, Mercedes Osorno, Pilar Ramírez i Alberto Pérez.

En 2018 arranca el seu primer projecte escalable amb Eroski, un projecte de transformació que abarca a 28.000 persones i que segueix en l’actualitat

El març de 2020 va perdre negoci per la pandèmia, i va prendre la generosa decisió de “regalar” el seu temps a tots els seus clients treballant amb ells i en format virtual. Aquestes són les primeres experiències en digital, en les que treballen amb 1.600 persones, el juliol de 2020. El Planeta Sí, des de la que es realitzen totes les seves sessions i interactuen amb els seus clients i els seus equips.

En un sol mes, juny de 2021, ja vas mobilitzar a 2.000 persones de la mateixa companyia de manera en línia.

De fet, tots els seus clients que treballaven amb Madavi de manera presencial lo están fent ara en format en línia. “La clave está en que las personas que participen en nuestras sesiones, que pueden ser de 1, 2 o 3 días, son los protagonistas; nosaltres som els facilitadors; ellos son los que interactúan, debaten, dialogan, presentan…”, explica Fernando Iglesias.

Assegura Iglesias que aquestes sessions en línia superen amb creixen les expectatives dels participants: produeixen més energia positiva; movilizar a l’acció; possibilitat d’incloure un major nombre de persones; generan vínculos emocionals més intensos; afavoreixen l’espontaneïtat i la proximitat i estalvien significativament recursos logístics.

“Todo lo que hacíamos presencialmente, la dinámica: entrevistas en parejas, grupos, presentaciones… se hace ahora de manera digital, y los perfiles profesionales de l’equipo de Madavi se mantienen igualmente en este formato: facilitadores, scribers y reporteros gráficos y audiovisuales. ”.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Nueva financiación sin intereses para tratamientos de FIV, una solución accesible y flexible para todas

Access Fertility ha lanzado una nueva opción de financiación...

Vuelta al cole; ¿Por qué es un buen momento para iniciar un tratamiento de ortodoncia?

Con la llegada del nuevo año escolar, los progenitores...

Fifty Doctors, sinónimo de innovación y hospitalidad 5 estrellas en complejos hospitalarios de México

Hoy en día, muchas ciudades de México necesitan de...

Innovación en seguridad eléctrica; Presentan nueva funda retráctil para toma de tierra con contracción 3;1

El sector de la seguridad eléctrica continúa avanzando con...