sábado, septiembre 28, 2024

Las ventajas de vivir en una residencia según miResi

Fecha:

[ad_1]

Com bona alternativa al hogar, es troben les residències de majors. Moltes alejades dels estereotips i de prejudicis que encara segueixen existint, les residències de majors ofereixen serveis assistencials de qualitat a les persones que no poden viure a casa. Allí, els professionals compten amb els coneixements necessaris per millorar la qualitat de vida dels majors. Mejorando, a la vegada, la qualitat de vida de moltes famílies.

Els experts de miResi, la major red de residencias de calidad de España, explican les avantatges de viure en una residència i per què és la millor opció per a moltes famílies que busquen els millors cuidados per als seus familiars.

¿Per què viure en una residència?

Las residencias son centros donde los mayores pueden vivir de manera temporal o permanente cuando por alguna razón no pueden seguir viviendo en casa. Les raons poden ser molt variades, però normalment suelen ser socials i familiars. El estil de vida actual no permet poder cuidar als majors a casa. Y en muchas ocasiones éstos necesitan unos cuidados especiales ya que empiezan a tener problemas relacionados con la tercera edad.

Per ello, les residencias tenen l’objectiu de cuidar de la salut i la benestar dels majors. A més, busqueu generar confiança i tranquil·litat a les famílies que volen els millors cuidados per als seus majors.

És per ell que viure en una residència és una excel·lent opció per als majors que necessiten ajuda assistencial de forma continuada. Allí, rep ajuda de manera individualitzada i tenen totes les seves necessitats ben cobertes. A més, és igual d’important que les famílies descansen, així podrà seguir cuidant als majors de la manera més adequada.

10 Ventajas de vivir una residencia de ancianos

Com experts i líders en el cuidado dels majors, miResi ofereix 10 raons per les quals viure en una residència d’antics és una bona opció.

  1. Atenció mèdica personalitzada. Las residencias de mayores cuentan con personal especializado en el tratamiento de las patologías de la tercera edad. D’aquesta manera, la seva salut està controlada i si necessiten ajuda en algun aspecte en concret, els professionals saben com actuar. A més, cada major rep els cuidados adaptats a les seves pròpies necessitats.
  2. Cuidado personal. Quan arribi a la tercera edat, pot ser que l’aspecte físic i personal es descuideu. En las residencias, el personal experto en geriatría s’encarrega de que los mayores estén bien aseados y limpios. És possible que en casa els majors ja no pudieran asearse de manera independent i de manera correcta. D’aquesta manera, es garanteix el bé estar tant físic com mental.
  3. Enveixament actiu. En els geriàtricos existeixen activitats i programes d’oci que tenen l’objectiu de mantenir i millorar l’autonomia i la independència dels majors. Els ajuden a millorar les capacitats físiques i mentals. D’aquesta manera, els majors treballen per un entorn actiu que els permeten ser autònoms durant el major temps possible.
  4. Entornos segurs. Per lo general, las viviendas de los mayores no disponen de las adaptaciones necesarias para que puedan moverse de manera segura. Pel contrari, les residències estan adaptades a les necessitats de mobilitat dels majors. Esto fa que puguin moure’s de manera segura, fomentant la seva autonomia i independència.
  5. Millorar les relacions socials. Una de les coses més importants de les residències és que promueven les relacions socials. Allí s’estableixen relacions amb altres majors com amb el personal de la residència. Els majors sufren risc de caer en la soledad quan viuen sols, per això la labor de les residències és tan important.
  6. Bona alimentació. Els majors necessiten una alimentació adequada que en moltes ocasions no es ve coberta. Per això, a les residències, els menús estan elaborats per professionals que entienden les necessitats alimentaries de la tercera edat. Esto ajuda a la seva salut es manté estable i s’evita problemes digestius.
  7. Control de la medicació. Las personas mayores toman varios medicamentos para el tratamiento de diferentes enfermedades y dolencias. En muchas ocasiones no llevan un buen control, ja que se les olvida o no saben bien cómo hacerlo. Per això és important el valor que añaden a les residencias. Els professionals d’enfermeria ajudan al subministrament i al control dels medicaments, garantint la salut dels majors en tot moment.
  8. Prevenció de malalties i patologies. En els centres residencials es treballa de manera especialitzada en retrasar l’aparició de patologies com Alzheimer, Parkinson u altres demències. En molts casos és inevitable, però amb un bon tractament pot millorar considerablement la vida dels majors.
  9. Vida digna. Les residències per a majors permeten que els majors puguin seguir tenint una vida digna, fomentant la seva independència i relacions socials. L’aislamiento i la falta de desenvolupament de les seves capacitats que sufren al viure sols fa que pierdan moltes capacitats.
  10. Tranquil·litat familiar. Per últim, les residències permeten que les famílies també puguin estar tranquil·les i poder seguir amb les seves vides. Sabiendo que els seus majors estan bé cuidats a les residències, la sensació de tranquilitat i seguretat és plena. A més, pot acudir a visitarlos en qualsevol moment. D’aquesta manera, tant majors com a famílies milloren considerablement la seva qualitat de vida.

En miResi ofereixen, de manera gratuïta i individualitzada, ajuda en la recerca de la residència més adequada. Fes un estudi del cas, del major i de les seves necessitats. Posteriorment, mostren les opcions que més s’ajusten al cas i ofereixen suport a les àrees d’ingrés i posting.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...