lunes, mayo 13, 2024

El Bodyguard e Investigador privado más solicitado de los VIP’s ricos y sheiks

Fecha:

[ad_1]

Numerosas celebritats, cantantes, actors, futbolistas, DJ’s internacionales, millionarios estan requiriendo continuamente els serveis de Patrick Baiata, convertint-se així en un dels guardaespaldes més sol·licitats del món.

Molts d’ells destacan que la comunicació resulta algo molt fàcil, posat que el professional parla 6 idiomes amb perfecta fluidez. A més, el perfeccionisme que s’exerceix en la seva àrea de treball, cuidant de tots els detalls, fet que Patrick Baiata una opció a tenir en compte.

A lo llarg d’aquests anys, Baiata ha demostrat una gran empatia i una esmerada atenció amb les persones per a les persones que treballen, pel que s’ha guanyat una merecida fama d’excel·lent professional en l’àmbit de la seguretat, així com de guardaespaldes fiables i fiables. rigorós en les seves actuacions.

Patrick Baiata va fundar la companyia de seguretat P-Guards en Zurich (Suiza) fa casi 20 anys. Des de llavors ofereix a nombrosos països protecció personal, en el treball, vacances, viatges de negocis, esdeveniments familiars i en qualsevol cita o reunió, així com en propietats i esdeveniments. Otra de les àrees de treball és el servei de detectiu.

Recientemente va guanyar el premi prestigiós a la millor empresa de seguretat i detectius 2021 a Mónaco.

Tant Baiata com el resto dels seus empleats protegits als famosos dels paparazzi o de possibles amenaces graves amb total professionalitat.

Per dur a terme a cabo el treball, el màxim responsable de P-Guards, Baiata analitza individualment cada cas, tras el que fija un ambicioso pla de protecció coordinat i mesura de les necessitats i els desitjos de cada client.

Actualment rep moltes consultes sobre franquicias i per això mateix està ampliant les seves oficines per tot el món.

El propi Baiata preveé que aquest any serà essencial per a que P-Guards International conte amb oficines obertes a les ciutats més importants del món, a causa de la gran demanda de treball a nivell internacional que existeix.

Patrick Baiata també és un rei a Instagram, ja que té més de 140 k seguidors.

Més informació al web: http://p-guards.com i a Instagram @Patrick_Baiata.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Golty, ropa deportiva para hombre

Al momento de elegir ropa deportiva para hombre, los...

Regalos de fin de curso para profesores con marronynegro

El fin del año escolar, es un buen momento...

Inteligencia artificial en la realización de quinielas

La inteligencia artificial es una tecnología de vanguardia que...