viernes, mayo 17, 2024

Northgate Renting Flexible nombra a Roberto Maestro nuevo director financiero

Fecha:

[ad_1]

Northgate, empresa líder en renting flexible, ha nombrat a Roberto Maestro nou director financer de la companyia a la seva filial espanyola. Amb aquesta designació, el directiu passa per ocupar la seva càrrega com a subdirector de finances de FP&A dins de la companyia a posar-se al davant de la direcció del departament econòmic.

Mestre és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i compte amb estudis de gestió directiva a l’IE. Tras començar en Accenture, la seva carrera professional estuvo lligada a empreses multinacionals de caràcter industrial, exercint diverses responsabilitats financeres i de planificació estratègica al Grup Uralita i URSA, arribant a ser director financer de la filial a Rússia d’aquesta companyia. Anteriorment a l’inici de la seva andadura a Northgate, Roberto va dirigir la funció de FP&A per al sur d’Europa en el líder de solucions de packaging DS Smith.

Actualment, exerceix com a Subdirector Financer a Northgate i, a partir d’aquest nombrament, assumirà el nou càrrec de director financer. “Emprendo esta nova andadura en una companyia que m’ha acogit de manera excel·lent amb moltes ganes i il·lusió. Trabajar en l’empresa líder en renting flexible en un moment en el que el sector està en auge m’otorga molta satisfacció i confío en poder reforçar i impulsar el negoci per seguir creixent junt a l’excel·lent equip que forma l’àrea i tota la companyia en general” añade Mestre.

Per Jorge Alarcón, conseller delegat de Northgate España, “la seva incorporació viene a potenciar el rol financer en el desenvolupament de solucions de mobilitat integrada i el seu talent ens ajudarà a fer créixer la nostra oferta de serveis, atenent els nous retocs de digitalització, flexibilitat i sostenibilitat del mercat de la mobilitat. En el temps que portava treballant a la nostra empresa, Roberto ha demostrat una gran dedicació i entrega, algo que no li duda a reportar grans assoliments en aquesta nova etapa”.

Sobre Northgate Renting Flexible
Northgate Renting Flexible és la filial espanyola de Northgate PLC, una multinacional britànica fundada el 1981 que cotiza a la borsa de Londres (NTG). Està considerat el major operador europeu i espanyol de vehicles comercials i industrials per a empreses, així com el pioner i especialista en lloguer flexible, des d’aquest any també a particulars. Actualment, compta amb una plantilla de 1.000 professionals, una flota amb més de 55.000 vehicles, a prop de 10.000 clients, la major red de tallers propis del sector y una amplia red de delegaciones en todas las CC.AA., incluidas Canarias y Baleares. La qualitat del seu servei, així com la seva capacitat de resposta, es converteix en un Northgate en un gran aliat professional per a pymes i empreses, per quant s’ajustin a les necessitats i demandes dels negocis. Per a més informació, visiteu www.northgate.es.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Solicitar un crédito de financiación alternativa resulta fácil con BirdCapital

Aunque el Banco Central Europeo está preparando un nuevo...

Gestión completa de alquileres turísticos y corporativos en Barcelona

Contar con propiedades orientadas al alquiler vacacional puede resultar...