[ad_1]
Hay historias que remueven y este año ha sido calido de cultivo para todas laslas. La pandèmia ha provocat que moltes empreses hagin tingut que redissenyar el seu concepte, en un moment que molts empleats han viscut amb inestabilitat o, fins i tot, miedo. Es per ello, que les iniciatives per augmentar el benestar dins del treball son cada vegada més habituals.
La tecnologia ha tingut un paper fonamental en aquest procés, ja que la conciliació amb la vida privada ha estat casi d’obligatori compliment en tots els hogares. En unes circumstàncies, i algunes més que es deixin en el tinter, els líders han tingut que enfrentar-se a la gran pregunta: “¿com connectar-se amb els seus equips d’aquí en adelant?”.
Hi ha multitud de casos, cada qual amb les seves propietats particulars, però sembla que definitivament hagi cogut força el debat sobre la importància que tenen els treballadors per al funcionament de l’activitat i la necessitat de satisfer el seu benestar per mantenir viva la productivitat i afrontar els nous retos. Així lo analitza Carlos Moure, CEO de Kairós DS: “el món del talent parteix d’una premisa fundamental, si vol obtenir el màxim d’una persona, l’individu té que estar en harmonia en totes les dimensions: personal, professional, social, individual … Si alguna no està en equilibri té impacte directe en la productivitat ”.
Convertir als treballadors en accionistes
Si es parla d’històries memorables, els actes que es salen de la norma i posen el foc en les persones, el seu. Ese es precisament el cas de Kairós DS que plantea un enfoque distinto de cultura corporativa donde el empleado no solo está en el centro y es considera el activo de más valor, sino que pasa a ser accionista de la empresa.
Sobre això, Moure explica que: “fer socies a totes les persones que componen una organització, és un model de gestió dirigit a compartir el valor generat i oferir una proposta de valor diferencial davant la competència. Aquí no és un ‘empleat’ més, sinó que és una part de la companyia ”.
Las personas en el centro de cada acción
En major o menor mesura, tot el món sap que les persones han d’estar al centre, al menys sobre el paper. Si la pandèmia ha servit d’alguna cosa, ha estat per reforçar aquesta idea que, en paraules de Moure: “ens ha ajudat a actuar de manera més coherent i enregistrar que tenim una part humana, integrada en societat”.
Los problemas de salud mental son una de las secuelas más persistentes de la pandemia. Segons l’OMS, aquests problemes han augmentat considerablement, observant-se un clar augment en els nivells d’ansietat i estrès. Es per ello, que un dels debats actuals gira en torn a com millorar les condicions del treballador i reforçar tant la comunicació, com el suport psicològic.
En aquest sentit, la iniciativa de Kairós DS es suma a un paquet de beneficis a empleats on la flexibilitat, la formació i l’acompanyament sanitari i mental son pilars de suma importància.
“A lo largo de la historia, los seres humanos hemos sido la clave de cualquier cambio o transformación”, assegura Moure. Sin la implicación y compromiso de sus empleados, muchas empresas no hubiesen podido salir adelante durante el último año. Hoy más que nunca queda patente que para retener al mejor talento, hay que darle unas condiciones que lo inviten a quedarse.
Sobre Kairós DS
Kairós DS és una empresa multinacional espanyola líder en Business Agility, posant una companyia de referència en projectes de gestió del canvi organitzatiu i construcció de solucions i productes de valor en l’àmbit de la transformació digital. Ofereix un procés complet i integral, on entrin en joc totes les seves capacitats organitzatives i metodològiques per ajudar els seus clients a dissenyar processos end to end baixos marcs de treball Agile i Lean.
Té presència a Espanya, Mèxic, Perú, Colòmbia i Singapur, realitzant projectes també al Brasil, Regne Unit i EUA. Gestiona més de 100 clients aplicant models de gestió eficaços, ràpids i àgils, capacitant a les organitzacions per innovar i adaptar-se.
[ad_2]