viernes, mayo 3, 2024

Clean & Iron Badajoz, la solución en limpieza para las pymes

Fecha:

[ad_1]

Clean & Iron Badajoz és una empresa de serveis professionals de limpieza, especialitzada en atendre les necessitats de pimes de tot tipus: despatxos i oficines, però també comunitats de veïns i establiments públics son alguns dels sectors en els que es mouen aquesta empresa.

Està radicada a la ciutat de Badajoz, encara que la seva zona de treball també abarca els voltants d’esta. La empresa treballa tant en el nucli urbà com a les zones industrials i centres comercials de la ciutat.

Els principals serveis que realitzen l’empresa son els manteniments semanals d’oficines i despatxos, la limpieza de cristales, las limpiezas por obras y reformas (también para particulares), i les limpiezas a un fons de forma esporàdica.

La clau per poder oferir serveis de qualitat és una coordinació perfecta amb les necessitats del client i disposar d’una planta amb persones seleccionades i formades dins dels estàndards de qualitat de Clean & Iron Badajoz.

Este tándem favorece que el cliente obté soluciones reales de limpieza, y una eficacia adaptada a sus expectativas y necesidades.

“La pandèmia ha fet que les pimes siguin més exigents amb els serveis de limpieza. Quieren més professionalitat, més garantia i més qualitat ”comenta Nacho Bonilla, director de l’empresa.

De cara als particulars, l’empresa s’ha unit a la plataforma online www.sosclean.com per a qualsevol persona que pugui reservar i adquirir la quantitat d’hores de limpieza que desitgi la seva casa. La comoditat d’entrar a internet des de qualsevol dispositiu ja qualsevol hora, ha preferit que les persones contraten molt més que abans, sense pèrdues de temps i amb la garantia de qualitat de sempre amb Clean & Iron Service.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

La creatividad y el coaching; uniendo fuerzas para la innovación

En un mundo que constantemente demanda innovación y adaptabilidad,...

4 herramientas de Google para ayudar a planificar vacaciones

Con la llegada de las vacaciones, la labor de...

Recomendaciones para celebrar una boda en verano, con Detalles Armonía

Hacer una boda en verano es cada vez más...

Hair Forever, una clínica capilar en Barcelona

Asistir a una clínica capilar ayuda a tratar problemas...