viernes, mayo 3, 2024

Atlas Tecnológico entra en Lanzadera, la aceleradora de Juan Roig

Fecha:

[ad_1]

Atles Tecnològic ha estat seleccionat per a la fase Traction de Lanzadera, la acceleradora i incubadora d’empreses creada per Juan Roig, fundador de Mercadona. Formar part de Lanzadera permetrà a Atlas Tecnológico incorporar a su actividad la expertise y las buenas prácticas de la aceleradora, millorant els seus processos de negoci i incorporant la metodologia de qualitat total de Mercadona.

Al situar su sede operativa en Lanzadera, Atlas Tecnológico tendrá access a Espai, sistema de partners tecnològics de Lanzadera entre els que figuren AWS, Facebook, Google, Hubspot, Stripe, Zeus, Microsoft o Sothis, que poden enriquir la seva activitat.

Per una altra part, participar en Lanzadera permetrà a Atlas Tecnològic col·laborar en el dia a un dia amb centenars de startups, moltes de les quals podran incorporar-se a l’ecosistema d’Atlas, que reuneix als diferents actors del sector industrial: emprenedors, empreses, proveïdors de serveis i tecnologies, consultors, especialistes … amb l’objectiu de generar col·laboracions i sinergies que ajuden a fer realitat els projectes que surgen en l’àmbit d’indústria 4.0.

“Nosaltres incorporem a Lanzadera per aprendre d’una de les acceleradores de major prestigi a Europa, accedim a un ecosistema tecnològic de gran valor afegit i posem a disposició d’aquest ecosistema tecnològic l’enorme coneixement del sector industrial que té Atles”, comenta Pablo Oliete Vivas, fundador i CEO d’Atles Tecnològic.

Dissenyat com a un espai on convergeixen indústria i tecnologia, Atlas Tecnológico reduce, de més de 6 mesos a menys d’un mes, el temps de definició i selecció de proveïdors en projectes de transformació empresarial, digitalització, automatització i robotització de processos industrials.

“Més del 65% d’aquests projectes no es duran a terme per trobar els socis adequats, fins i tot aquesta falta d’informació impedeix que molts lleugen siquiera a plantearse, i segons la darrera trobada d’Innovació de l’INE 73,5% de les empreses no tienen otra salida que innovar en solitario ”, senyala Oliete. “Atlas -añade- cubre la vida útil de cada projecte amb un servei 360 que va des de l’assessorament especialitzat per a la seva definició a la proposta dels proveïdors més adequats capaços de fer realitat en un pla accelerat i amb una reducció significativa dels costos” .

Atlas Tecnológico es un ecosistema que reúne a los diferentes actores del sector industrial: emprenedores, empreses, proveïdors de serveis i tecnologies, consultors, especialistes … amb l’objectiu de generar col·laboracions i sinergies que ajuden a fer realitat els projectes que surgen en l’àmbit de indústria 4.0. El seu objectiu és identificar coneixements, experiències, tecnologies i capacitats per a que les empreses puguin treballar amb l’assessorament i els socis adequats que permetin desenvolupar amb èxit els seus projectes.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

La creatividad y el coaching; uniendo fuerzas para la innovación

En un mundo que constantemente demanda innovación y adaptabilidad,...

4 herramientas de Google para ayudar a planificar vacaciones

Con la llegada de las vacaciones, la labor de...

Recomendaciones para celebrar una boda en verano, con Detalles Armonía

Hacer una boda en verano es cada vez más...

Hair Forever, una clínica capilar en Barcelona

Asistir a una clínica capilar ayuda a tratar problemas...