sábado, septiembre 28, 2024

Cione ofrece servicios digitales para ayudar al óptico en cada paso del ‘customer journey’

Fecha:

[ad_1]

En Cione, la digitalització no és una paraula vacía de contingut amb la que vestir les presentacions. Esta àrea de la companyia part del concepte de digitalització en Cione. “Per a nosaltres la digitalització és aprofitar les noves tecnologies per llançar serveis que ajuden als nostres socis, però també per a ser més eficients en nuestros procesos internos”, afirma Juan Ara, director de Tecnología de Cione Grupo de Ópticas.

Des del primer punt de vista, Cione compte amb projectes B2C, és dir, orientats a ajudar a l’òptica a que el ‘customer journey’ que el pacient emprèn abans de la visita a una òptica, no només s’aconsegueix a l’establiment dels socis de Cione, sinó també que es repita en el futur.

Cione ajuda als seus òptics en les tres fases d’aquest ‘viaje’. “Cuando un cliente està buscant una òptica, nosaltres ens ajudem a que encuentren als nostres òptics, fent visibles en RRSS i web, posicionant-nos en buscadors especialitzats”, segueix Ara. Així, per a l’usuari de les ulleres o el futur usuari de les ulleres que decideixi acudir a l’òptica, abans de fer-ho, Cione recolza als seus socis amb un servei de localització per codi postal en Cione.es, amb facilitats per millorar i implantar les webs pròpies de cada òptica. A més, Cione acaba de signar un acord amb Doctoralia, que compta actualment a la seva plataforma amb més de 130.000 professionals mèdics a Espanya i que rep més de 4 milions de visites al meu, de manera que tots aquells membres de CIONE que es poden incorporar. a aquesta plataforma.

Quan l’usuari de les ulleres ja està a l’òptica, busca una experiència de compra diferent, omnicanal ia l’alçada del que es troba en altres sectors. Durant el procés d’atenció a l’òptica, Cione recolza als seus socis mitjançant iniciatives digitals, serveis per ajudar-les amb la presa de mesures, amb acords per a la compra de maquinaria, amb el contingut digital, el provador virtual de montures o eines per a l’elaboració de un pressupost des de la plataforma de MyShop. En aquest mateix sentit, Cione treballa en un projecte per a la instal·lació d’escapades intel·ligents amb contingut digital en matèria de prevenció i salut.

Com suport a la fase després de la visita del pacient a l’òptica, Cione compta amb una plataforma que permet fidelitzar als seus clients com Fidelius, amb una App de valoració del servei com Byom i amb enquesta i informes de seguiment. Però en aquest sentit, el CRM és el projecte estrella, que va a permetre fer campanyes de seguiment i enquesta, recolzant al soci de Cione en les tres etapes del seu viatge cap a l’òptica.

En l’altre eje de la digitalització en Cione, el eje B2B, també compta amb moltes eines, com My Cione Online, la oficina virtual en la que el soci pot trobar tota la seva relació amb la central: consulta de pedidos i albaranes, seguiment de enviaments, seguiment de la seva facturació o fidelització, o el nou portal de compres MyShop dissenyat tenint en compte les recomanacions dels socis. Asimismo, el CRM també serveix per millorar, des de la personalització, les comunicacions entre Cione i els seus socis amb el fin de que els lleguen només aquelles que els interessin.

Per últim, Cione també se serveix de la digitalització per ser més eficient internament.

“Con todos estos proyectos demostramos que, en Cione, la digitalización tiene cara y ojos, y la concebimos como la mejor manera de ayudar a los ópticos”, termina Ara.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...